LoL Ranked Wins

LoL Ranked Wins

Førende Ranked-gevinster styrker service

Silver
Nuværende rang
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
4
Antal sejre
Hvad sker der, hvis boosteren taber en kamp?
Hvorfor er min LP Gain vigtig for denne service?
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Hvorfor skal du få et ranked wins boost?

Vi anbefaler dig at købe win boosts, når du føler, at du ikke kan komme videre i spillet. Årsagerne kan variere. Du er kun i stand til at klatre op ad stigen, hvis du kan bære spil mere intenst, end dine holdkammerater fodrer. På et tidspunkt kan det blive rigtig svært, da LoL ELO-systemet har nogle mangler. ELO-systemet fungerer godt til 1v1-spil som skak (hvor det kommer fra), men når det kommer til et 5v5-spil som LoL, er det bare ikke så givende, som det burde være. Systemet betragter holdmedlemmerne som ligeværdige. Det betyder ikke noget, om du har udspillet hele fjendens hold, eller om du er legendarisk, på et tidspunkt vil det ikke være nok til at bære et helt spil. Vi anbefaler dig at købe et win boost, når du føler, at du har nået det punkt, og du ikke kan bære længere, men du gerne vil spille meningsfulde kampe i højere divisioner.

Kort om ranked wins boost

Ranked wins boost er en god løsning, hvis du synes, det er svært at komme videre i spillet. Gennem ranked wins boost kan kunden købe et ønsket antal sejre. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor mange ranked wins du gerne vil have på din LoL-konto. Ranked wins boost er en god løsning, hvis du er kørt fast i en bestemt division, eller hvis du bare gerne vil øge MMR (Match-Making Rating) på din konto.

Processen med ranked wins boost

Når du har købt et win boost, vil en af vores boostere begynde at spille på din konto. Han vil forsøge at vinde så mange ranglistekampe som muligt for at afslutte sit arbejde så hurtigt som muligt. Hvad sker der, hvis han taber et spil? Hvis du taber en kamp, mens du er i gang med at vinde boost, betyder det, at boosteren skal spille ekstra kampe. Hvis du f.eks. køber 10 sejre, og boosteren taber 2 kampe, vil han have 12 sejre og 2 nederlag i alt, når han er færdig med ranked win boost på din konto.

Division versus boost af rangerede sejre

At købe et wins boost er en mindre form for investering. Hvis du ikke føler dig tryg ved at investere i et divisionsboost, kan køb af et wins boost være et sikkert første skridt mod dit mål. Ranked wins boost kan også være en god mulighed, hvis du er ved at prøve vores tjenester for første gang. Ved at købe et mindre wins boost får du mulighed for at lære mere om vores tjenester af høj kvalitet ved at afprøve selve købsprocessen. Da wins boost er en mindre investering end division boosting, vil det i de fleste tilfælde også tage os kortere tid at gennemføre det. Samlet set er ranked wins boost en nem, hurtig og smart måde at få tillid til vores tjenester af høj kvalitet hos BoostRoyal.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now