LoL Normals

LoL Normals

Leading Normal Matches Boost Service

5
Antal spil
Select the amount of games
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Hvorfor skal du have et normalt boost?

Dette er en service, som vi har udarbejdet til spillere, der har problemer med tidsstyring, med at level up en ny LoL-konto eller til spillere, der er nødt til at spille deres rangerede begrænsningsspil, men som bare ikke kan komme igennem kedsomheden og den utrolige mængde af normale spil, de har foran sig. At spille normale spil kan være værre end at spille i ELO-helvede. Nogle spil kan være så frustrerende, at du kan rive dit tastatur fra hinanden, mens du spiller det. Da vi arbejdede på vores klassiske ELO-boost-tjenester for at få dig gennem spillene i ELO-helvedet, havde vi den samme idé i tankerne, da vi arbejdede på vores normale boost-tjeneste. Da det kræver mindre dygtighed og indsats at spille normale spil, sørgede vi for at gøre vores priser så rimelige som muligt. Det er meget lettere at gennemføre og endda vinde normale spil end rangerede spil. Derfor har vi sænket priserne på denne tjeneste. Tjenesten fungerer på samme måde som de andre ELO-boost-tjenester, f.eks. league boosting. Ved at udfylde dine kontooplysninger og købe et normalt boost får du en booster fra BoostRoyal, der logger ind på din konto og vinder spillene for dig, mens du samler Influence Points, så du ikke behøver at gå igennem de kedelige normale spil, og i slutningen af dit boost har du måske også noget IP at bruge!

Normale spil vs. normale sejre

Hos BoostRoyal skelner vi mellem boost af normale spil og boost af normale sejre. Begge tjenester tilbyder hurtig og vigtig fremgang for kunden. Forskellen mellem de to er, at et simpelt boost af normale spil vil købe dig det antal normale spil på din LoL-konto, mens et boost af normale gevinster vil give dig det antal normale gevinster på din LoL-konto, som du ønsker. Begge tjenester har deres fordele. Det normale spilboost vil få dig igennem de kedelige og frustrerende normale spil så hurtigt som muligt, da tabte spil er tilladt i denne tjeneste. Det normale gevinstboost vil derimod kun give dig gevinster på din LoL-konto. Tjenesten koster dig måske mere end det simple normale spilboost, men du får flere Influence Points, og den forbedrer også dine normale spils ELO-score. For at få mest muligt ud af dette boost kan du købe et Influence Points-boost fra klienten i spillet, så hver sejr, som vores booster gør for dig, giver dig dobbelt så meget IP som uden det ekstra IP-boost. Når du vælger mellem boost af normale spil eller boost af normale sejre, skal du huske på, at vi leverer professionelle boostere til hver ordre, hvilket betyder, at det simple boost af normale spil stadig vil give dig flere sejre end tab. I dette tilfælde er der ikke noget dårligt valg, når det kommer til at købe et normalt boost, hvis du har brug for god og hurtig fremgang!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now