LoL Champion Mastery

LoL Champion Mastery

Your leading Champion Mastery boost experience.

Mester og tjener
Select your champion and server
Detaljer om beherskelse
Select your mastery details
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Se cool ud foran dine venner

Champion mastery boost er en ny service, som vi introducerede, da systemet gik live på LoL-serverne. Champion mastery-systemet evaluerer grundlæggende dit spil med den specifikke champion, du spiller hver kamp. Spilleren får karakterer på en skala fra D til S afhængigt af hans præstation i spillet. Systemet er smart, så det kan gøre forskel på rollerne i spillet. Hvis du f.eks. spiller support-rollen, vil din præstation blive vurderet efter andre standarder, end hvis du spillede AD Carry. I slutningen af hvert spil er din karakter baseret på din samlede præstation. At nå Tier 7 med hver champion er et mål for mange spillere. Der er ikke noget federe end at spille hvert spil med forskellige champions, men dine venner og holdkammerater kan altid se dit tier 7 loading screen badge på hver eneste af dem. For at gøre denne drøm nem og hurtig at nå, har vi introduceret champion mastery boost. Hvis du køber champion mastery boost hyppigt til hver af dine champions, vil din champion pool ret hurtigt blive forfremmet til tier 7. Hvis du kombinerer champion mastery boost med influence point boost fra RIOT-shoppen, vil du se en ekstrem vækst i IP-point, som du frit kan bruge efter champion mastery boost-perioden!

Hvordan fungerer det?

Champion mastery boost fungerer på samme måde som de andre boost-tjenester. Det første skridt er at indtaste dine købsoplysninger. I øjeblikket er det ikke muligt at købe champion mastery boost til forskellige champions på samme tid, men det bør ikke være en ulempe, da der kun er én ELO-booster, der kan arbejde på din konto på samme tid. Alt, du skal gøre, er at vælge den ønskede mester, du vil nå niveau 7 med, og vores opgave er at gøre resten. Ved at betale beløbet starter du boosting-processen. En ELO-booster vil logge ind på din konto og starte mesterskabsboostet med din valgte mester. Da vi taler om professionelle spillere, der arbejder for BoostRoyal, kan du forvente en superhurtig boosting-tidsperiode. Da boosteren hovedsageligt vil spille normale spil i partier for at modtage partibonusser, vil han få S eller +S rating efter hvert spil for sit spil med mesteren. Dette vil få dig til at se din mester med niveau 7-badget på ingen tid, da du ved at få de maksimale resultater ud af karaktersystemet garanterer ekstremt hurtige resultater. En anden behagelig effekt af boostet er de bonus Influence-point, som det skaber, mens boostprocessen varer. Hvis du køber champion mastery til mange forskellige champions, vil du se et boom af influencepoint på din konto. Det er overflødigt at sige, at det vil være sjovt og nemt at købe nogle mestre fra de bonusindflydelsespoint, som champion mastery boost genererer.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now