LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Boosting af Tier og Division League

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
GoldIV
Ønskede league
Vælg din ønskede league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Apply
Total amount
25,7 US$
18,9 US$
1.790
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan man køber?
An effortless rank-up process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Kort om League Boosting

Som du måske allerede ved, så består LoL ELO systemet af 9 tiers og 4 divisions (uden at tælle master, grandmaster og challenger). Dette system var designet til at matche spillere på det samme niveau med hinanden for at lave balancerede games. Men systemet har dog nogle fejl og mangler. Da LoL er et 5v5 spil, så vil systemet være 5 gange mindre præcist i forhold til et 1v1 spil (f.eks. StarCraft). I praksis så betyder dette at nogle spillere finder det svært at nå til den division som de tilhører. Det er her at league boosting kommer ind i billedet. Denne tjeneste var introduceret for at lave en løsning for de spillere som har dette problem.

LEAGUE BOOSTING PROCESSEN

League boosting processen er meget simpel. Ved BoostRoyal, så vil vi garantere den tier og league boost som du køber. Du skal bare vælge det du ønsker og vi klarer resten. For at opnå de enestående og hurtigeste resultater i league boosting, så er alle vores ansatte valgt efter en lang ansøgningsproces. Disse ansatte er erfarne high-ELO spillere fra Diamond I eller højere tiers. Ved at købe et league boost, så vil et ledigt medlem af vores hold modtage informationerne fra kundens ordre, og vil starte med at booste inden for cirka 30 minutter (alt information givet af vores kunder behandles privat og fortroligt). Længden af league boostet kan variere. F.eks. så vil det tage dobbelt så lang tid at booste fra silver til platinum som at booste fra silver til gold. Du kan få detaljeret information omkring længden af et league boost ved at kontakte os på live chat eller e-mail. Du kan dog stadig bruge din egen account til at spille normal games, imens boosting er i gang. Det eneste som du skal gøre er at trykke pause inde fra medlemsområdet. Når du gør dette så vil boosteren logge af din account, og han vil ikke arbejde mere på den indtil du trykker Fortsæt.

HVORFOR SKAL DU KØBE ET LEAGUE BOOST?

Der er mange tilfælde hvor at vi anbefaler league boosting. Hvis du føler at du er mere skilled end din nuværende tier, så vil league boosting være vejen for dig. At bevæge sig opad i tiers og divisions er altid sværere end at klare dig godt i den division som du føler at du tilhører. Dette spil burde handle om at have det sjovt og opnå et højt niveau af teamwork som en standard i alle ranked games. Ved at spille i lavere division i ELO hell, så mister spillet sin magi og det bliver alt andet end sjovt. For at undgå frustrationen og vreden ved at spille i lavere divisions og tiers, så kan det at købe et boost være en simpel men god løsning der kan få dig til at opleve den rigtige side af spillet og nyde det på den måde som det er ment. Hvorfor ville nogen spille i ELO hell hvis de havde muligheden for at spille i Diamond og Platinum divisons? Køb et boost nu og lad vores ansatte tage sig af det beskidte arbejde! Efter league boostet, når vi står klar med din account og har opnået den division som du havde købt, så er det eneste du skal gøre er at nyde det eksklusive skin og border som tilhører din tier. Ikke flere frustrerende games, du vil nu spille med de professionelle spillere fra nu af. Tøv ikke.