LoL Placements

LoL Placements

Førende placeringsmatcher øger servicen

Silver
Forsæsonens liga
Select your rank
Unranked
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
5
Antal spil
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Hvorfor er placeringsmatches vigtige?

Nogle lægger ikke nok vægt på det, men placeringskampe er meget vigtige i starten af sæsonen. Vi har skabt Placement Boost-tjenesten for at give dig den perfekte start på hver sæson, så du kan begynde at spille dine første ranglistekampe med den højest mulige ELO. Grunden til, at vi synes, det er så vigtigt, er, at de 10 placeringskampe, du skal spille, når du begynder at spille ranked games, kan give dig nogle store resultater. I stedet for at tabe halvdelen af dine placeringskampe og komme tilbage til den samme division, som du sluttede i sidste sæson, eller endda rykke ned, er det muligt at starte fra en højere ELO end dit resultat i sidste sæson ved at købe et placeringsboost. Sæsonens første kampe på ranglisten er de vigtigste. Hvis du kan spille godt i de kampe, kan det påvirke hele din sæson på en god måde. Ideen er, at hvis du er i stand til at starte fra højere ELO, hvor der er færre giftige spillere, og hvor du kan præstere bedre, er det mere sandsynligt, at du vil vinde flere kampe, og du vil være i stand til at nå højere på kortere tid. Som vi alle ved, er nøglen til højere niveauer og divisioner at vinde de fleste spil på den hurtigst mulige måde. Hvis du stadig tøver med at købe et placeringsboost, så gør det lige nu, de gør en stor forskel!

Hvordan fungerer Placement Matches Boost?

Placement matches boost fungerer på samme måde som ranked eller normal win boost. Ved at give dine kontooplysninger og købe placeringsspil-boost giver BoostRoyal dig en master- eller challenger-booster, som logger ind på din konto og spiller placeringsspillene i stedet for dig, og han vil sørge for at vinde dem alle. Da LoL er et 5v5-spil, hvor alt kan ske, er der selv med den ekstreme indsats, vi lægger i det, stadig en chance for, at boosteren kan tabe et spil. Derfor kan vi ikke garantere, at vi kan skaffe dig 10 sejre ud af 10 kampe, men i 90% af tilfældene er vi i stand til at lave en fejlfri kamprekord for dig. For at få et placeringsboost skal du først vælge dit sidste sæsonniveau. Grunden til, at vi gør dette, er for at måle sværhedsgraden af det boost, du ønsker at købe. Priserne er udregnet på en sådan måde, at de kan afspejle sværhedsgraden af det arbejde, du køber for det. Hvis du for eksempel var diamant sidste sæson, er dine placeringsspil meget sværere at gennemføre end at afslutte sølv i stedet for det. Hvis du allerede er begyndt på dine placeringsspil, er det stadig tid! Som du måske har set, kan du købe 1 til 10 placeringsspil, så selv hvis du allerede er begyndt at spille disse spil, kan vi stadig få mest muligt ud af det, afhængigt af hvor mange spil der er tilbage at spille!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now