TFT Boosting

TFT Boosting

Førende TFT-klassificeret Win Boost-tjeneste

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
4
Antal sejre
Vælg venligst det ønskede antal sejre
4 Win(s)
Checkout
SilverI
4 wins in Silver I
Total amount
$
15
92
20,4 US$
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Hvad sker der hvis boosteren taber et game?
Hvis at boosteren taber et game i løbet af dit ranked wins boost, så vil boosteren skulle spille ekstra games. F.eks. hvis du køber 10 wins og boosteren taber 2 games, så vil han have 12 wins og 2 defeats i alt når han er færdig med dit ranked wins boost. Ved tilfælde hvor du er på 0 LP og du demoter så vil vi kun være ansvarlige for det totale antal af wins købt. Hvis du ikke demoter så vil du få en ekstra win ved 0 LP.
Hvad sker der hivs boosteren promoter til en højere tier/division?
Hvis boosteren promoter igennem boostet, så vil han spille et mindre game fra de resterende. F.eks. hvis han promoter mens der er 5 wins tilbage, så vil han kun spille 4.
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

TFT-rangeret win boost

TFT rangeret tilstand blev annonceret af spillets udviklerteam den 5. juli 2019. BoostRoyal giver den sikreste og mest avancerede TFT win boost til spillere, der ønsker at indsamle TFT's sæsonbestemte rangordnede belønninger på den hurtigste og mest sikre måde. I denne menu behøver du kun at vælge specifikationerne for dit TFT Win Boost (nuværende rang og antal sejre), og vores professionelle udfordrerbooster-medarbejder vil gøre resten for at garantere den hurtigste TFT-division og tierforøgelse. Alle vores boostere hos BoostRoyal gennemfører en grundig verifikationsproces, som gør det muligt for virksomheden kun at ansætte fra de bedste challenger TFT boostere for at give en fejlfri og problemfri TFT Boost oplevelse til alle, der deltager.

Den ultimative TFT-oplevelse, der øger gevinsten

BoostRoyal bliver den første virksomhed, der tilbyder TFT win boosting på alle niveauer. I lighed med alle andre LoL Boost-tjenester fra firmaet vil TFT Win Boosting fra BoostRoyal give den højeste kvalitet af boosting til spiltilstanden, der er tilgængelig på markedet. Top challenger boostere er klar til at starte boosting på enhver TFT rank fra Iron til Challenger på en hurtig og effektiv måde. Høj win-rate, privatliv og sikkerhed er garanteret på alle TFT boosting-tjenester. På den anden side, sammenlignet med LoL Boosting, vil TFT Boost være endnu hurtigere på grund af manglen på promotion-spil, og det højere antal LP spillere modtager, når de vinder et rangeret TFT spil. BoostRoyal's Professional TFT Boosting anbefales til enhver spiller, der ønsker at opnå en bestemt TFT-rang på kort tid og få de TFT-rankede belønninger, der følger med ved hjælp af boost til de højeste ranger.

Rangordnet system i TFT

TFT's rangsystem vil fortsat være meget lig det, som spillerne blev vant til i Summoner's Rift. Det består af de samme niveauer og divisioner som i LoL med rangorden, og udviklerne forsøger at gøre rangorden lige så tilfredsstillende som de klassiske rangordensspil i Summoner's rift. I TFT ranked vil spillerne kunne bevæge sig hurtigere mellem rækkerne. Der er ingen forfremmelsesrækker og beskyttelse mod degradering, mens TFT-spillere kan tjene en højere mængde LP for at vinde hvert spil sammenlignet med rangeret LoL. Disse funktioner i TFT's ranked vil gøre spillet lettere at booste til og for vores boostere at avancere til de højeste divisioner i spillet. Udviklerne lover en masse ændringer og balancer til de kommende sæsoner for at holde TFT ranked en konstant frisk og meget underholdende spiltilstand, mens BoostRoyal vil garantere at levere den mest fremragende TFT Boost-service, der er tilgængelig i alle ranked-sæsoner.