TFT Placements

TFT Placements

Ledende Teamfight Taktik Placeringer Øget service

Unranked
Forsæsonens liga
Select your preseason's league
Unranked
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
5
Antal spil
Select the number of games
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

TFT-placeringens løft

TFT ranked mode blev annonceret af spillets udviklerteam den 5. juli 2019. BoostRoyal leverer de sikreste og mest avancerede TFT Placement Boost-metoder til spillere, der ønsker at indsamle TFT's sæsonbestemte rangbelønninger på den hurtigste og mest sikre måde. I denne menu skal du blot vælge specifikationerne for dit TFT Placement Boost (sidste sæsons rang), og vores professionelle challenger booster-medarbejder vil gøre resten for at garantere flest mulige sejre ud af dine placeringsspil. Alle vores boostere hos BoostRoyal gennemgår en grundig verificeringsproces, som gør det muligt for virksomheden kun at ansætte de bedste challenger TFT-boostere for at give en fejlfri og problemfri TFT Boost-oplevelse til alle, der deltager.

Den ultimative TFT Placement Boosting-oplevelse

BoostRoyal bliver det første firma, der tilbyder TFT Placement-boosting på alle niveauer. Ligesom alle andre LoL Boost-tjenester fra firmaet vil TFT Placement Boosting fra BoostRoyal give boosting af højeste kvalitet til den game mode, der findes på markedet. Top challenger boostere er klar til at begynde at booste på enhver TFT-rang fra Iron til Challenger på en hurtig og effektiv måde. Høj win-rate, privatliv og sikkerhed er garanteret på alle TFT-boosting-tjenester. På den anden side, sammenlignet med LoL Boosting, vil TFT Boost være endnu hurtigere på grund af manglen på oprykningsspil og den højere mængde LP, spillerne modtager, når de vinder et rangeret TFT-spil. BoostRoyals professionelle TFT-boosting anbefales til alle spillere, der ønsker at opnå en bestemt TFT-rang på kort tid og få de TFT-rangbelønninger, der følger med ved hjælp af boost til de højeste rækker.

Rangordningssystemet i TFT

TFT's rangsystem vil stadig være meget lig det, spillerne har vænnet sig til i Summoner's Rift. Det består af de samme niveauer og divisioner som ranked LoL, og udviklerne forsøger at gøre ranked lige så tilfredsstillende som de klassiske ranked-spil i Summoner's rift. I TFT ranked vil spillerne kunne bevæge sig hurtigere mellem rækkerne. Der er ingen oprykningsserier og degraderingsbeskyttelse, mens TFT-spillere kan tjene en højere mængde LP for at vinde hvert spil sammenlignet med ranked LoL. Disse funktioner i TFT's ranked vil gøre spillet lettere at booste til og for vores boostere at avancere til de højeste divisioner i spillet. Udviklerne lover en masse ændringer og balancer til de kommende sæsoner for at holde TFT ranked en konstant frisk og meget underholdende spiltilstand, mens BoostRoyal vil garantere at levere den mest fremragende TFT Boost-service, der er tilgængelig i alle ranked sæsoner.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now