TFT Double Up

TFT Double Up

Førende teamfight-taktik fordobler boosting af service

Silver
Nuværende rang
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
IV
III
II
I
Gold
Ønsket rang
Select your desired tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Vises offline
Vises offline
Ingen af dine venner vil se boosteren spille på din konto.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Spor din ordre effektivt og ubesværet via kundeområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Loyalitetsbelønninger
Loyalitetsbelønninger
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
Oplev flow
En ubesværet opstartsproces.
Vælg din foretrukne service
Vælg din foretrukne service
Først skal du vælge dit spil og den metode, du vil rangere på. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom godt i gang
1- Vælg service
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Fuldstændig betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opstart
Følg din ordre og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

TFT Double Up Boost

TFT Double Up-mode er den nye ranked-mode, der er tilføjet til Teamfight Tactics. BoostRoyal leverer de sikreste og mest avancerede TFT Double Up-boostmetoder til spillere, der ønsker at indsamle TFT's sæsonbestemte ranglistebelønninger på den hurtigste og mest sikre måde. I denne menu behøver du kun at vælge detaljerne for dit TFT Double Up Boost (start- og slut-MMR), og vores professionelle challenger-booster-medarbejder vil gøre resten for at garantere den hurtigste TFT-rangforøgelse. Alle vores boostere hos BoostRoyal gennemgår en grundig verificeringsproces, som gør det muligt for virksomheden kun at ansætte de bedste challenger TFT-boostere for at give en fejlfri og problemfri TFT Boost-oplevelse til alle, der deltager.

Den ultimative TFT Double Up Boosting-oplevelse

BoostRoyal er det første firma, der tilbyder TFT Double Up-boosting til enhver rang. Ligesom alle andre LoL Boost-tjenester fra firmaet vil TFT Double Up Boosting fra BoostRoyal give boosting af højeste kvalitet til den game mode, der findes på markedet. Top challenger boosters er klar til at begynde at booste til enhver TFT-rang på en hurtig og effektiv måde. Høj win-rate, privatliv og sikkerhed er garanteret på alle TFT-boosting-tjenester. På den anden side, sammenlignet med LoL Boosting, vil TFT Boost være endnu hurtigere på grund af manglen på kampagnespil og den højere mængde LP, spillerne modtager, når de vinder et Double Up TFT-spil. BoostRoyals professionelle TFT-boosting anbefales til alle spillere, der ønsker at opnå en bestemt Double Up-rang på kort tid og få de rangbelønninger, der følger med ved hjælp af boost til de højeste rækker.

Ranglistesystemet i TFT Double Up

Double Up's rangsystem vil fortsat ligne det, spillerne blev vant til i Summoner's Rift. Systemet er MMR-baseret, men udviklerne ønsker at gøre ranked lige så tilfredsstillende som de klassiske ranked-spil i TFT. I Double Up vil spillerne kunne bevæge sig hurtigere mellem rækkerne. Der er ingen placeringsspil, oprykningsserier og degraderingsbeskyttelse, mens TFT-spillere kan tjene en højere mængde LP for at vinde hvert spil sammenlignet med rangeret LoL. Disse funktioner i Double Up's ranked vil gøre spillet lettere at booste til og for vores boostere at avancere til de højeste rækker i spillet. Udviklerne lover en masse ændringer og balancer i de kommende sæsoner, så Double Up bliver ved med at være en frisk og meget underholdende game mode, mens BoostRoyal vil garantere at levere den mest fremragende TFT Boost-service i alle ranked sæsoner.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now