LoR Boosting

LoR Boosting

Legends of Runeterra Boost – LoR Boosting

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
IV
III
II
I
GoldIV
Ønskede league
Vælg din ønskede league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Total amount
$
15
92
30,8 US$
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

Hvad er LoR boosting?

Lor Boosting henviser til processen til at øge din ELO af en LoR-konto i rangeret. Der er forskellige metoder til rangeret boosting i LoR. Vi gør en forskel mellem to hovedkategorier, en der kræver deling af konti og en duoindstilling. Essensen af begge metoder er den samme. Ved at indsende eventuelle LoR Boost-ordrer ansætter du en professionel LoR-booster, der vil hjælpe dig med at øge din placering i Runeterra. Enten går du efter duo- eller soloindstillingen, vi garanterer at øge dig til din ønskede Runeterra-rang inden for fristen. Den måde, det fungerer på, er ligetil. Købere skal vælge deres start- og slut tier og division, og de har også mulighed for at tilføje ekstra funktioner også, såsom prioriteret håndtering eller live streaming. Hvis du er i tvivl om denne service, tøv ikke med at kontakte os via live chat eller andre platforme, som du kan finde i vores kontaktmenu.

Fordele ved LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost giver et komplet spektrum af fordele for de spillere, der beslutter at deltage. Det er en all-round service, der kan dække behovene hos enhver LoR-spiller, der sigter mod at opnå en højere rang og MMR i spillet. Der er flere grunde til at vælge LoR-boosting. En af de mest almindelige skyldes tidens begrænsede karakter. De fleste Runeterra-spillere har måske svært ved at grinde så meget og nå de højeste rækker i spillet ved at have begrænset tid til rådighed. Ved at bestille et LoR-boost kan vores højrangerede professionelle tage sig af denne proces, da de giver dig kontoen med din ønskede Runeterra-rang. Hvis du beslutter at deltage i LoR-boosting-processen, har vi muligheden for en duo-metode. På denne måde behøver du ikke at dele dine kontooplysninger, og du kan fortsætte med at spille på din konto, mens du øger din rang i spillet ved hjælp af vores LoR-booster.

Hvorfor Runeterra Boost på BoostRoyal?

BoostRoyal har det højeste omdømme, når det kommer til boost af videospil. Vores virksomhed tilbyder mange års ekspertise opnået, mens vi arbejder inden for området. Hvis du ønsker at modtage den ultimative LoR boost-oplevelse, er du på det perfekte sted at gøre det. Vi leverer førsteklasses service til LoL, TFT og LoR med de bedste spillere i hvert spil. Kvaliteten af vores Runeterra boost øger den kvalitet, som vi har tilbudt for League eller TFT. Vores langvarige kunder ved, at dette betyder, at vores team fortsætter med at forfølge de højeste niveauer af købertilfredshed på nogen måde. Vi er fleksible med at finde en passende løsning for enhver køber, selv med de mest usædvanlige anmodninger. Vores ultimative mål forbliver det samme, mens vi giver LoR-boost til vores loyale køberbase: nå nye milepæle i kundetilfredshedsniveauer.