LoR Boosting

LoR Boosting

Legends of Runeterra Boost – LoR Boosting

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
IV
III
II
I
GoldIV
Ønskede league
Vælg din ønskede league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Apply
Total amount
30,6 US$
15,7 US$
1.490
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan man køber?
An effortless rank-up process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Hvad er LoR boosting?

Lor Boosting henviser til processen til at øge din ELO af en LoR-konto i rangeret. Der er forskellige metoder til rangeret boosting i LoR. Vi gør en forskel mellem to hovedkategorier, en der kræver deling af konti og en duoindstilling. Essensen af begge metoder er den samme. Ved at indsende eventuelle LoR Boost-ordrer ansætter du en professionel LoR-booster, der vil hjælpe dig med at øge din placering i Runeterra. Enten går du efter duo- eller soloindstillingen, vi garanterer at øge dig til din ønskede Runeterra-rang inden for fristen. Den måde, det fungerer på, er ligetil. Købere skal vælge deres start- og slut tier og division, og de har også mulighed for at tilføje ekstra funktioner også, såsom prioriteret håndtering eller live streaming. Hvis du er i tvivl om denne service, tøv ikke med at kontakte os via live chat eller andre platforme, som du kan finde i vores kontaktmenu.

Fordele ved LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost giver et komplet spektrum af fordele for de spillere, der beslutter at deltage. Det er en all-round service, der kan dække behovene hos enhver LoR-spiller, der sigter mod at opnå en højere rang og MMR i spillet. Der er flere grunde til at vælge LoR-boosting. En af de mest almindelige skyldes tidens begrænsede karakter. De fleste Runeterra-spillere har måske svært ved at grinde så meget og nå de højeste rækker i spillet ved at have begrænset tid til rådighed. Ved at bestille et LoR-boost kan vores højrangerede professionelle tage sig af denne proces, da de giver dig kontoen med din ønskede Runeterra-rang. Hvis du beslutter at deltage i LoR-boosting-processen, har vi muligheden for en duo-metode. På denne måde behøver du ikke at dele dine kontooplysninger, og du kan fortsætte med at spille på din konto, mens du øger din rang i spillet ved hjælp af vores LoR-booster.

Hvorfor Runeterra Boost på BoostRoyal?

BoostRoyal har det højeste omdømme, når det kommer til boost af videospil. Vores virksomhed tilbyder mange års ekspertise opnået, mens vi arbejder inden for området. Hvis du ønsker at modtage den ultimative LoR boost-oplevelse, er du på det perfekte sted at gøre det. Vi leverer førsteklasses service til LoL, TFT og LoR med de bedste spillere i hvert spil. Kvaliteten af vores Runeterra boost øger den kvalitet, som vi har tilbudt for League eller TFT. Vores langvarige kunder ved, at dette betyder, at vores team fortsætter med at forfølge de højeste niveauer af købertilfredshed på nogen måde. Vi er fleksible med at finde en passende løsning for enhver køber, selv med de mest usædvanlige anmodninger. Vores ultimative mål forbliver det samme, mens vi giver LoR-boost til vores loyale køberbase: nå nye milepæle i kundetilfredshedsniveauer.