Ny lol Champion annonceret: Gwen

Gwen's rejse begyndte med et mål, som det gør for mange champions: at opbygge en "peppy skirmisher." Efter Viego med en champion af lige højtidelighed og Doom ville have gjort ligaen, føler sig lidt for edgy, så holdet vendte sig til glædesiden af ​​Edgelord Scale.

"Vi har allerede et par champions som Lux og Seraphine, der falder på 'Joyful Optimism' spektrum," siger fortællingskribent Michael "SkripTomyluo" Luo. Som følge heraf ønskede vi at være sikre på, at vi finder en ny løsning. Et synspunkt, vi ikke har overvejet, er, at en person, der er forvirret af alt, herunder de mindste detaljer som følelsen af ​​græs eller vandets duft. Ting, vi normalt overser, fordi de er så almindelige for os.

Paul "Zeronis" Kwon, Gwen's Original Concept Artist, brugte dette koncept til at skabe en støbning af tegn, der kunne relatere til den uhyggelige glæde af livet. Men en ide, især, stod ud til alle, og det er dukken.

Hver mester skal have en særskilt silhuet, der gør opmærksom på deres styrkekilde. Sona har sin skøre RAD-tastatur Etwahl, Senna har sin BFG, Darius har sin hammer, og Senna har hendes BFG. Som følge heraf, da Zeronis Drew Gwen's tidlige design, gav han hendes enorme saks. Og det var som om de havde ramt en akkord.

Gwen er spændende, fordi hun er fra et årtusinde siden, men ensomme siger, at han ønskede at sikre, at hun opretholdt en vis solidaritet med skyggeulene, som er, hvor hun er klassificeret til liga formål. Så han koncentrerede sig om måder at gøre hendes saks mere ondt, og jeg fandt lige, at ... Saxteknik er ekstremt svært! Han havde ingen anelse om saks var så klogt! Han tilbragte meget tid på at studere deres design for at sikre, at de ville åbne og lukke ordentligt, især for noget fra den æra.

Som Gwen er en Skirmisher, kan hun tilbyde skirmishers en fordel i deres uendelige søgning efter den perfekte 1v9 ved at give dem en power zone, hvor de udmærker sig. Og holdet havde et i tankerne, da de begyndte at arbejde på Gwen.

Champion Designer Dan "Riot Maxw3ll" Emmons husker, hvordan han faktisk havde arbejdet på Gwen's Zone Control Spell, før resten af ​​holdet startede - før Peppy Skirmisher var endda en ide. Da Gwen begyndte at tage form, besluttede DEVS at holde denne stave, fordi den passer til sin personlighed. Det er som om hun siger, at hun har alt det sjove udstyr, men det gør du ikke, og så får hun til at tvinge hendes modstander til at spille sit spil på hendes vilkår.

bundlinjen

Gwen kunne komme på tværs som underligt i starten. Hun er trods alt revet mellem Camavor, et langdisk rige og Runeterra, en mærkelig ny verden, hun er ivrig efter at opdage. Hun kan dog udstråle en følelse af fortrolighed og komfort, der overskrider tiden.

Måske kan hun tillade dig at huske en favoritdukke eller minder om at spille, før streetlights kom på, eller barndomsfantasier om den person, du kunne blive. Hvis ikke, skal du i det mindste have en ny mester til at køre den ned med.