Bandle Tale udkommer: Et nyt eventyr i League of Legends-universet

Riot Forge, Riot Games' udgiverafdeling, har annonceret et nyt spil, der foregår i League of Legends-universet og hedder "Bandle Tale: A League of Legends Story." Spillet lover at være en herlig blanding af League of Legends-fortællinger og Stardew Valley-spilmekanikker.

Gameplay-mekanik

I Bandle Tale vil spillerne påtage sig rollen som en Yordle, en genkendelig race i League of Legends-universet. Spillet foregår i Brandle City, Yordles hjem, som har et omfattende portalnetværk, der ikke fungerer korrekt. Spillerne skal ud på quests for at samle og lave ting, der kan reparere portalnetværket og komme videre i spillet. Spillet vil også indeholde kendte ansigter fra League of Legends-universet.

Kunst og stil

Spillets første trailer afslører en pixel art-stil, der minder om Stardew Valley. Spillerne vil deltage i aktiviteter som at samle materialer, lave håndværk og endda fiske. Riot Forge sigter mod at appellere til fans af "hyggespil", og baseret på traileren ser det ud til, at de har ramt plet.

Udvikler og udgivelse

Spillet bliver udviklet af Lazy Bear Games, studiet bag populære titler som Punch Club og Graveyard Keeper. Den præcise udgivelsesdato er endnu ikke bekræftet, men et vagt udgivelsesvindue i 2024 er blevet specificeret. Priser og specialudgaver er endnu ikke annonceret.

Konklusion

Bandle Tale: A League of Legends Story ser ud til at blive en spændende tilføjelse til League of Legends-universet. Med sin charmerende kunststil og engagerende gameplay-mekanik er det et spil, som både League of Legends-fans og nybegyndere sandsynligvis vil nyde. Hold øje med flere opdateringer, når vi nærmer os udgivelsesvinduet i 2024.