Stemmekommandoer i League of Legends

Når du begynder at stå i kø i League of Legends, der er en vigtig egenskab, at du skal have. Spil for at vinde og kun fokusere på dig selv som spiller.

Hvis man antager at du velbevandret i samfundet, med den tid, du beslutter dig for at spille Liga konkurrencedygtige, dette træk bør ikke komme som en overraskelse; Men det er altid vigtigt at minde dig selv om dette i løbet af gange du får vippes, for at maksimere dine chancer for at vinde.

I dag vil vi tage et kig på en ofte undervurderede metode til potentielt vinde mere i solo-køen:! Hjælp Stemmekommandoer

På trods af løbende diskussion blandt fællesskabet siden begyndelsen af ​​rangeret kø, har endnu Riot at gennemføre en indbygget voice chat til League of Legends.

Når det er sagt, at nogle dette ikke holder dem tilbage fra at skulle kommunikere på rangeret, og som et resultat du kan se en spiller link deres uenighed server til holdet fra tid til anden.

Spørgsmålet er dog, bør du deltage?

Der er et par grunde til, at det kunne anses særligt fordelagtigt at tilslutte sig en uenighed kanal i solo-køen.

Nemlig, i betragtning af at de fleste mennesker ikke gør dette, du giver dig og dit team en konkurrencefordel i forhold fjenden.

Selv om det kan hævdes, at pings og skrive i chatten kunne beløbe sig til den tilsvarende effekt af at have kommunikation, er det indlysende, at realtid talekommunikation mellem holdkammerater er ikke kun hurtigere, men mere effektiv.

Det skal også bemærkes, at ud over at have talekommunikation, at kunne høre dine holdkammerater stemmer humanizes oplevelsen af ​​at konkurrere med dem. Dette, på mange måder, kan eliminere den toksicitet, som normalt ensues i League, når folk kritiserer hinanden.

Det er alt for let at glemme, at de mennesker, du spiller med er faktiske mennesker, og som har en voice chat er en god påmindelse for det.

Ud over at have den konkurrencefordel, skabe eller udnytte en uenighed serveren, mens du spiller solo kø giver dig mulighed for at netværke dig selv med potentielle duo partnere eller venner.

Du kan installere bots, såsom en uenighed musik bot eller mange andre brug, mens tilbringe tid sammen med andre i opkaldet. I alt er der en lang række fordele i at bruge en uenighed server eller enhver anden form for talekommunikation mens ranking op i League, og derfor er det ikke netop anbefalet, men fremmes.