Ændringer i 2024-ranglistesystemet og 2v2v2v2's tilbagevenden

League of Legends-samfundet summer af spænding, da Riot Games har annonceret betydelige ændringer i rangordningssystemet for 2024-sæsonen. Ændringerne omfatter en tilbagevenden til den populære 2v2v2v2 Arena-tilstand, ændringer i preseason og et nyt tre-split-system. Lad os dykke ned i detaljerne.

Tilbagevenden til 2v2v2v2 Arena Mode

2v2v2v2 Arena -tilstanden, som oprindeligt blev introduceret som en tidsbegrænset tilstand, har været et hit blandt spillerne. Riot Games har besluttet at bringe den tilbage i december 2023, så spillerne igen kan deltage i tempofyldte kampe.

Afskaffelse af forsæsonen

Riot Games har observeret, at preseason ofte bliver en periode med inaktivitet for mange spillere, da den mangler konkurrencefordelen. For at imødegå dette har udviklerne besluttet at indføre ændringer i preseason den 11. november 2023 på PBE (Public Beta Environment). Disse ændringer vil gå live på alle servere i begyndelsen af januar 2024.

Tre splits i stedet for to

En af de mest markante ændringer er indførelsen af et tre-split-system i stedet for det nuværende to-split-system. Den første 2024 ranked season starter den 1. januar 2024, efterfulgt af den anden i maj og den tredje i september. Denne ændring har til formål at holde spillerne engagerede hele året og giver tre muligheder for at optjene gratis Victorious-skins.

Riot's ultimative mål

Riot Games har som mål at holde spillerne klistret til deres skærme hver dag året rundt. Ændringerne er designet til at gøre ranked games mere tiltalende, især når der er indsatser involveret.

Yderligere læsning

For dem, der er interesseret i flere detaljer, har Riot Games udgivet et officielt indlæg, der skitserer alle ændringerne. Det er tilrådeligt at studere disse ændringer nu for at undgå overraskelser, når det næste år kommer.

Konklusion

De kommende ændringer i League of Legends' rangordningssystem kommer til at ændre det konkurrenceprægede landskab. Med tilbagekomsten af 2v2v2v2 Arena-mode og afskaffelsen af preseason tager Riot Games skridt til at gøre den rangerede oplevelse mere engagerende og givende for spillerne.