Overgang Mellem Comps i TFT

I TFT, forstå, hvordan dine tilfældige enheder synergi sammen, og hvordan du kan skifte fra det ene hold sammensætning til en anden er nøglen til sejr. Alle ønsker at vinde, så hvordan kan du spille med hvad du fik mere effektivt? Overgange kræver udarbejdelse viden (som du har brug for at forstå, hvorfor visse mestre udmærke sig i dit team comp). Det kræver også at du identificere, hvad fjenden holdet er ved at bygge, da counterbuilding er afgørende (du ikke ønsker at opbygge et hold, der har en forfærdelig matchup mod dine fjender).

Nogle tips til at overveje, mens overgang kan synes indlysende, men er ikke desto mindre meget vigtigt at huske. Første ting først, har du måske til at opgive et hold sammensætning til en anden, hvis du taber, da du at blive elimineret tidligt på er noget, du skal prøve at forhindre. Du bør også ændre dit hold, hvis det nuværende hold, du har modvirkes af dine fjender. Glem ikke, at du ikke blot ønsker tier 1-enheder på dit hold, så du bør forsøge at finde nogle tier 4 eller tier 5 champions at runde dit hold ud.

Ligeledes, hvis du ikke kan finde den rigtige mester til din comp eller fjenderne allerede har denne mester, så er du nødt til at overgangen dit hold til en anden, muligvis mindre ideel comp. Tilpasning til din nuværende situation er det mest vigtige ting at overveje, når man spiller til TFT, som du ikke altid kan stole på at få heldig og finde de mestre, du leder efter. Naturligvis du miste nogle 10g her og der, som du forsøger at hamstre nogle enheder, mens regne ud, hvad dit hold kommer til at blive. Et hold, der ikke overgang eller tilpasser er et hold, der kaster.

Et tip, der kan hjælpe dig med overgangen mellem comps i TFT er erfaring. Øvelse gør mester, og huske, hvad champions arbejder godt sammen, og som ikke er et oplagt, men nogle gange overset, tip til når det kommer til overgang. Hvis din oplevelse er mangler, selv ser en streamer eller pro spil kan få dig den første hånd indsigt, du leder efter.

Overgange kræver engagement, som du er nødt til at sælge champions at gøre plads til bedre. Hvis du allerede har en fremragende fundament, du måske ikke ønsker at sælge din bedste champion med det samme bare for usikkerheden om, hvad fremtiden kan bringe dig. Du har en masse tid i TFT til frit at overveje dine muligheder og investeringer, som overgang handler om synergi. Har du forpligte sig til en alt mech-pilot trup, eller er du villig til at forpligte sig til den berygtede Astro Snipers hold comp? Hvilke genstande har du denne ydelse holdet comp, du leder efter?

itemization spiller en stor rolle for dit team i TFT, så du er nødt til at huske på de forskellige elementer, der RNG spiller i, hvordan du skifter i TFT. , Der er imidlertid ikke at sige, det er et helt held-baseret spil. Tilpasning til din situation er den vigtigste egenskab at have for at vinde i TFT, som gør det muligt at genkende hvilke emner og mestre har du bedst kan arbejde for dig i fremtiden. Overgange kræve investeringer og identificere, hvad dine fjender har, så du er nødt til at regne ud, hvad der virker bedst sammen i denne aktuelle spil.