Hvor lang tid tager Pro League of Legends spillere Play?

En masse. En hel masse.

At være en professionel på nogen spil organer er den bedste i verden. Med andre ord, er det at slå ud i resten af ​​konkurrencen med dygtighed og stil.

For League of Legends, det betyder at være bedre end 80 millioner månedlige spillere.

Det er rigtigt ... 80 mio.

niveau af dygtighed, viden og engagement det kræver at være den øverste 0,1% af 80 millioner spillere er helt grotesk.

Så hvor meget tid tager det at få denne gode?

Tja ...

Team Liquid

De spillere af Team Liquid kommenterede, at de praksis i mindst 50 timer om ugen. Det er et absolut minimum, ofte spiller for mere. Det er langt mere end de fleste fuldtidsjob, så hvis du ønsker at blive en pro, så du kan få det let, du har en anden ting, der kommer.

Husk, Team Liquid, og samtidig være det bedste hold i Nordamerika, knap knække top 10 på verdensplan. Så hvis 50 timer om ugen er kun nok til top 10, så tænk på, hvor meget der er nødvendigt for resten.

Det er ikke ualmindeligt at se spillere sat i 15-timers dage, 7 dage om ugen. Det er opslidende, men det er hvad det kræver at blive en verdensmester.

Den koreanske Region

Sydkorea er berygtet for sine militær-lignende intense træning regimer. Som tidligere nævnt, 15-timers dage er ikke en usædvanlig syn.

Når det er sagt, er det på grund af denne mentalitet, at Korea bredt betragtes som den stærkeste region i verden, med tre hold nå top 10 i år.

Det er ikke bare League of Legends selv, Starcraft II, DOTA, og Overwatch alle få deres andel af latterlige praksis timer fra koreanerne, og generelt, de holder også topplaceringerne i disse spil også.

mentalitet er, at hvis du spiller fem spil versus din modstanders tre kampe om dagen, så er det 21 ekstra spil om ugen, eller 84 ekstra spil om måneden. I løbet af året, der gør en massiv forskel.

Det er ikke altid så Extreme, Selvom

Mens de bedste af de bedste behov dette niveau af praksis for at forsvare deres position, er der masser af pro teams derude med mere afbalancerede regimer ligner gennemsnitlige arbejdstid dage.

8-timers dage, 5-dages uge. Masser af hold vedtage dette mantra til stor succes.

Faktisk er nogle af de bedste trænere i verden foretrækker denne tidsplan, citerer en kvalitet frem for kvantitet tilgang. De frygter også, at de ekstreme timer kan have en negativ indvirkning på deres spillers gameplay.

lavsæsonen

Der er ingen lærreder (praksis spil mellem pro hold) under offseason af LCS.

I løbet af denne tid, spillerne er frie til at bruge deres tid på at gøre, som de ønsker, uanset om det er at spille Liga solo eller på anden måde. Solo kø ikke håndhæves af nogen af ​​de professionelle hold, dog masser af spillere, der stadig vælger at gøre dette for at undgå at få rusten.

Nogle spillere bruger også denne gang at streame. Afspilning Liga for sjov med deres publikum, hjælpe dem med at etablere deres individuelle følgende og øge deres lager som spiller.