Er LoL døende?

Med mindre du har levet under en sten de sidste par år, har du sandsynligvis forstå den gigantiske succes i MOBA spil League of Legends (LoL) har samlet ... Men der er stadig et spørgsmål alle stiller, "hvordan stort er League of Legends?" og "er League of Legends Dying?"

Jo, fordi Riot ikke gør nogen officielle udsagn om det nøjagtige antal af spillere, det kan være svært at finde ud af præcis hvor mange mennesker spiller, men ved at vurdere relevante data, vi kan finde en realistisk tal for den aktuelle League Lejre playerbase.

Analyse LoL data

Den vigtigste League of Legends hjemmeside undergår en enorm popularitet stigning for nylig med en prisværdig placering i top 500 Alexa verdensplan (ranking 377) og ranking 199 i USA.

Analyse af klassificeret player tal på OP.GG viser også en stigning i forhold til det foregående år. Det betyder flere og flere spillere er tilmelding til League of Legends eller tilbage til at spille rangeret igen.

At tage et hurtigt blik på video-game levende-streaming platforme viser også League of Legends konsekvent inden for top 3, med mange store streamers fortsætter med at spille spillet dagligt.

Mine tanker

Personligt tror jeg spillet modnes og langsomt voksende.

Det er bare at nogle veteran spillere, der har spillet spillet i årevis på år ikke længere kan nyde det på samme måde, som de gjorde før.

Det er helt normalt, selvom, folk bliver ældre og finde andre spil, eller blot stoppe gaming helt.

For eksempel, når LoL KD / A kom ud kunne jeg se masser af nye spillere deltage i spillet og selv veteran spillere tilbage. Kontrol sociale medier konti, virkede det som om det var alle folk talte om også!

Hvis League of Legends holde på at skubbe store opdateringer og indhold som den, samtidig med at den støt med den konkurrencemæssige scene, jeg kan ikke se League of Legends går ned ad bakke enhver tid snart.

Så Er League of Legends Dying?

League of Legends bestemt ikke fange en masse af offentlig interesse eller foretage hyppige overskrifter på samme måde nogle andre spil gør, men fra min erfaring, de spil, der gør gøre disse store overskrifter ser ud til kun leve for et år højst .

Ud fra data ovenfor undersøgte, ser det ud til, at League of Legends er i-virkeligheden ikke døende, men langsomt modnes og stigende i popularitet.

Tak til Vexera , en Discord DJ Bot for at skabe dette blog-indlæg. Hvis du ønsker at tilføje musik til din in-game voice kommunikation, tjek dem ud.