En kort historie om League of Legends

League of Legends har eksisteret siden 2009 og var et af drivspilene bag eSports-bevægelsen. Det var lige ved siden af ​​StarCraft-franchisen som en af ​​de første spilkonkurrencer, der trak en ægte esportsmængde sammen med sponsorer. Det er let at glemme, at League of Legends 'ydmyge oprindelse.

Simple Starts

Riot Games udviklede League of Legends. Denne Indie-spiludvikler er baseret fra Las Angeles. Udviklingsholdet bestod af veteranudviklere fra DotA, Defense of the Ancients og endda nogle tidligere Blizzard-medarbejdere. Med et så stærkt hold bag frigivelsen af ​​deres første titel, er det ikke underligt League of Legends fortsætter med at vokse i popularitet uden tegn på at bremse.

League har altid været et frit at spille spil. Da det blev frigivet, var der ingen omkostninger for spillet eller abonnementet. Riot tjener deres penge på mikrotransaktioner i spillet. Mange spillere foretager aldrig nogen køb, mens andre har brugt mere på mikrotransaktioner, end de ville have gjort på et detailspil. Denne model har givet Riot mulighed for at trives uden nogensinde at skulle betale for deres spil.

Langsom begyndelse

League of Legends startede ikke straks efter frigivelse. Oprindeligt var abonnementsnumrene relativt lave, men efterhånden som interessen voksede, gjorde spillerne også det. I 2007 havde League of Legends over 10 millioner aktive spillere. I 2017 var antallet vokset til over 100 millioner.

Denne enorme stigning i popularitet er uden tvivl takket være sin plads i esports-samfundet som et af de mest populære spil at spille. Der er ikke kun flere ligaspillere nu, men der er også flere fans af spillet, der streamer det gennem Twitch og andre streamingplatforme.

Spiltilstande

League of Legends tilbyder spillerne to separate spiltilstand til forskellige spillestilarter og mål. Den første er klassisk tilstand. Denne tilstand er et simpelt grundlæggende forsvarsspil. Spillere skal besejre fjenden Nexus, før fjenden overskrider deres Nexus. For at gøre dette skal du hjælpe dine minions med at komme til fjendens base ved hjælp af hæmmere.

Inhibitorer er forsvarstårne. Disse tårne ​​er for meget til at minions kan ødelægge og kræver en mester. Når du ødelægger inhibitoren, er minions gratis at bevæge sig længere nede på kortet.

Det andet spiltilstand er Domination. Når du spiller i Domination er målet ikke at angribe din fjenders Nexus direkte, men i stedet for at fange og holde nøgleplaceringer på kortet. Når du fanger et sted fra fjenden, vil deres Nexus lide skade.

Hvad gjorde League of Legends så populær?

Flere faktorer har bidraget til dette, men her er nogle af hovedpunkterne med hensyn til den meteoriske stigning i League.

For det første tilbyder spillet en bred vifte af spillbare figurer. Hvor de fleste moderne spil kun giver et par basevalg, som kan tilpasses, når du skrider frem, har League over 90 mestre at vælge imellem.

For det andet er det let at lære. Mens nogle mestre har en stejl indlæringskurve, er selve spillet let at mestre.

Måske en af ​​de mest betydningsfulde drivkræfter i League-succes er deres brug af mesterskaber. Gamere er naturligvis konkurrencedygtige, så at give dem et gratis-til-spil-spil med en bred vifte af karakterer, god grafik og enkel gameplay-mekanik er en fremragende måde at tilskynde til konkurrence. Riot udnyttede dette ved at give dem en platform til at gøre det.