At vælge en Champion i LoL

League of Legends eller LOL er en af ​​de populære online spil i disse dage, at væsentlige betaget interesse og opmærksomhed fra en masse gamere verden over. Der er masser af spændende aspekter af dette spil og mange aktiviteter er knyttet til det, og en af ​​disse er at vælge en mester.

Uanset hvad du ønskede at være, en avatar af ødelæggelse, rovdyr i junglen, eller om du har valgt en bestemt spillestil. Valgmulighederne er enorme, og disse omfatter vælger din mester. I League of Legends eller LOL spil, har du alle ret til at vælge en mester. Hvis du er en ivrig fan, kan du være bekendt med, at der er hundredvis af LOL mestre at vælge imellem. Men du er nødt til at bemærke, at hver mester kommer med en særlig blanding af Lore, kunst og evner.

vælge din Champion

LOL champions er faktisk knyttet til forskellige roller, som er en klar repræsentation af deres holdninger til kamp. Disse er som følger:

 • Fighters - Det er dem, uddelingen af ​​og absorbere skader. Fighters engagere sig nøje til den rette handling, og balance. De evner krigere spille en rolle i at afbøde eller forstærke skader opstået under store forhold.

  • Assassin -. Dette øjeblikkeligt slipper af fjendens mester ved hjælp af at trække fra de kommanderende kombinationer af angreb og de kapaciteter

   • Mage - Disse primært afhænger af udnyttelsen af ​​kombinationen færdigheder i at maksimere skader. Selvom troldmand kan håndtere enorme skader, det er blødt, og flugtveje er normalt mangler. Mages afhænger af de forskellige besværgelser i at maksimere skader på områder af angreb. Mages er tilbøjelige når deres færdigheder køle ned.

    • Marksman - skytten angreb fra området og udnytter deres færdigheder i at opretholde en sikker og korrekt positionering og giver mere ildkraft. Marksman er defineret med fælles karakteristika som konsekvente skader gennem hele kampen, dygtig i form af at holde en afstand fra fjender og glas kanon med høje forsvar, men med i sidste ende lave forsvar.

     • Support - Dette er en slags LOL mester, der er kendt for sin rolle i at manipulere slagmarker. Dette sker gennem subtile måder i stedet for absolutte skader udgange. Dette tager kontrol i at yde visioner og diktere kortet kontrol.

      Der er absolut de LOL mestre som du kan overveje. Der er stadig mange andre mestre at vælge imellem, så du bedre vejer dine muligheder og beslutte om de præcise roller, som du ønskede at spille. Du har al den frihed til at vælge den mester, der passer perfekt til dig.