Nyd Vores Smurf Funktioner
ØJeblikkelig levering 24/7
Efter at have købt en Wild Smurf-konto opretter vores automatiske leveringssystem din unikke ordre. Ved at logge ind kan du få adgang til legitimationsoplysningerne for din friske & nye smurfekonto!
Livstidsgaranti
Vi leverer livstidsgaranti og live support til alle WR Smurf-købere. Du er velkommen til at kontakte os 24/7. Med en BoostRoyal smurf har vi fået dig dækket for livet!
E-mail & adgangskodeændring
Du får chancen for at ændre både e-mail og adgangskode til din friske Wild Rift Smurf. Når du køber på BoostRoyal, leverer vi disse funktioner som standard sikkerhedstrin.
Vælg din server
North America
North America
na
Europe
Europe
eu
SEA / OCE
SEA / OCE
sea/oce
Japan
Japan
jp
Mexico
Mexico
me
Out of stock
Show more servers
LOL Smurfs
VALORANT Smurfs
LOL: WR Smurfs
Livstidsgaranti på hand-leveled account
Livstidsgaranti på hand-leveled account
Vores livstidsgaranti på hand-leveled accounts giver dig en ny LoL account, hvis din account er blevet bannet på grund af en af dine egne fejl.
Kundernes stemme
Fremragende 4.81 Rating
6672 Reviews
very good service
Anonymous Verified
22 hours ago
Very good site, cheap and fast
Anonymous Verified
16 hours ago
Friendly Support
Anonymous Verified
1 day ago
next boosting service
Excellent boost rating
Hvordan man køber?
1
Kig igennem vores udvalg af accounts for at finde den som bedst passer til dine behov.
2
Vælg en specifik account eller klik på køb nu for at få en tilfældig en fra den kategori.
3
Vælg en betalingsmetode for at gå til checkout
4
Log in for at verificere din account
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - Wild Rift Smurfs FAQ
What is an LoL Wild Rift Smurf?
It refers to a WR account with no ranked stats but has the level requirements to start playing the ranked mode.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?

LoL Wild Rift Smurf: Løsningen

Introduktionen af ​​LoL WR har revolutioneret MOBA og mobilspil. Med flytningen giver Riot dig nu mulighed for at få en lignende spiloplevelse, selvom du er væk fra din pc.
Stadig kræver spillet, at du leveler din konto, før du kan deltage i rangeret spil. Hvis du ønsker at spille rangeret, men ikke vil bruge en uge på at spille normale spil for at komme op, har BoostRoyal den perfekte løsning til dig.

Fordele ved at købe en Wild Rift Smurf

Den største fordel ved en Wild Rift-smurf er tidsbesparelse og kombinationen af ​​den lave pris. Tjenesten giver dig mulighed for at springe over flere dages slibeproces i normal games og begynde på rangeret spil med det samme.
Vi har designet tjenesten på en måde til at nå en pris under 9 USD-mærket. Vi tilbyder nye Wild Rift Smurfs til så lave priser, at det gør tjenesten velegnet til alle spillere, der ønsker at nyde en frisk rangeret oplevelse.

Fordele ved BoostRoyal's Smurf Services

Boostroyal er fortsat den førende udbyder af boost- og kontokøbstjenester globalt. Ved at købe fra firmaet med det bedste omdømme på tværs af disse segmenter tilbyder vi en enestående serviceoplevelse.
Vores filosofi drejer sig om en kundecentreret tilgang. Vi mener, at kunderne kommer først, og vi fortsætter med at forbedre deres oplevelse ved løbende at forbedre vores services kvalitet.

Vores Top Features

En af vores vigtigste funktioner er øjeblikkelig levering. Mens nogle websteder kræver tid til at gennemføre et Wild Rift Smurf-køb, har BoostRoyal alle sine lister på lager. Denne foranstaltning giver vores købere en leveringstid på et par sekunder.
Vores yderligere hovedfunktioner i eller WR Smurf-service er livstidsgarantien og de udskiftelige e-mail- og adgangskodeindstillinger. Disse funktioner er meget selvforklarende; De giver maksimal sikkerhed og en fremragende Wild Rift Smurfing-oplevelse for alle købere.
    🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
    Accept
    Learn more