TFT Boosting

TFT Boosting

Førende TFT-placeringstjeneste

Unranked
Last Rank
Please select your Last Known Rank and Division
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
5
Antal spil
Vælg venligst det ønskede antal spil
5 Game(s)
Checkout
Unranked
5 Placement matches Unranked
Total amount
$
13
8
20,4 US$
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Placmenets Guarantee
Vi garanterer gevinster i dine placeringer Hvis booster taber flere kampe end kampe, får du ekstra gevinster for hvert yderligere tab. Hvis booster går en division op efter placeringsspil, vil din boost blive regnet som afsluttet.
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

TFT-placeringsforbedring

TFT rangeret tilstand blev annonceret af spillets udviklerteam den 5. juli 2019. BoostRoyal tilbyder de sikreste og mest avancerede TFT Placement boost metoder til spillere, der ønsker at indsamle TFT's sæsonbestemte rangordnede belønninger på den hurtigste og mest sikre måde. I denne menu behøver du kun at vælge de specifikke detaljer for dit TFT Placement Boost (sidste sæsonrang), og vores professionelle challenger booster-medarbejder vil gøre resten for at garantere flest mulige gevinster i dine placeringsspil. Alle vores boostere hos BoostRoyal gennemfører en grundig verifikationsproces, som gør det muligt for virksomheden kun at ansætte fra de bedste challenger TFT boostere for at give en fejlfri og problemfri TFT Boost-oplevelse til alle, der deltager.

Den ultimative TFT-placeringsforbedrende oplevelse

BoostRoyal bliver den første virksomhed, der tilbyder TFT Placement boosting på alle niveauer. I lighed med alle andre LoL Boost-tjenester fra firmaet vil TFT Placement Boosting fra BoostRoyal give den højeste kvalitet af boosting til spiltilstanden, der er tilgængelig på markedet. Top challenger boostere er klar til at starte boosting på enhver TFT rank fra Iron til Challenger på en hurtig og effektiv måde. Høj win-rate, privatliv og sikkerhed er garanteret på alle TFT boosting-tjenester. På den anden side, sammenlignet med LoL Boosting, vil TFT Boost være endnu hurtigere på grund af manglen på promotion-spil, og det højere antal LP spillere modtager, når de vinder et rangeret TFT spil. BoostRoyal's Professional TFT Boosting anbefales til enhver spiller, der ønsker at opnå en bestemt TFT-rang på kort tid og få de TFT-rankede belønninger, der følger med ved hjælp af boost til de højeste ranger.

Rangordnet system i TFT

TFT's rangsystem vil fortsat være meget lig det, som spillerne blev vant til i Summoner's Rift. Det består af de samme niveauer og divisioner som i LoL med rangorden, og udviklerne forsøger at gøre rangorden lige så tilfredsstillende som de klassiske rangordensspil i Summoner's rift. I TFT ranked vil spillerne kunne bevæge sig hurtigere mellem rækkerne. Der er ingen forfremmelsesrækker og beskyttelse mod degradering, mens TFT-spillere kan tjene en højere mængde LP for at vinde hvert spil sammenlignet med rangeret LoL. Disse funktioner i TFT's ranked vil gøre spillet lettere at booste til og for vores boostere at avancere til de højeste divisioner i spillet. Udviklerne lover en masse ændringer og balancer til de kommende sæsoner for at holde TFT ranked en konstant frisk og meget underholdende spiltilstand, mens BoostRoyal vil garantere at levere den mest fremragende TFT Boost-service, der er tilgængelig i alle ranked-sæsoner.