LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Rangeret Wins Boost

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
4
Antal sejre
Vælg venligst det ønskede antal sejre
4 Win(s)
Checkout
SilverI
4 wins in Silver I
Total amount
Loading..
Estimeret færdiggørelsestid 0 dage
Hvad sker der hvis boosteren taber et game?
Hvis at boosteren taber et game i løbet af dit ranked wins boost, så vil boosteren skulle spille ekstra games. F.eks. hvis du køber 10 wins og boosteren taber 2 games, så vil han have 12 wins og 2 defeats i alt når han er færdig med dit ranked wins boost. Ved tilfælde hvor du er på 0 LP og du demoter så vil vi kun være ansvarlige for det totale antal af wins købt. Hvis du ikke demoter så vil du få en ekstra win ved 0 LP.
Hvorfor er min LP Gain relevant for denne type tjeneste?
Din LP-forøgelse afhænger mest af din MMR. To konti med samme rang, men forskellig LP-forøgelse vil have forskellige MMR, hvilket resulterer i en forskel i sværhedsgraden af de spil, vi skal vinde. Tidligere kompenserede vi for, at nogle konti havde en meget høj Match Making Rating med en regel, hvorefter vi talte hver kampagne som en ekstra spillet sejr, men dette påvirkede alle kunder, uanset deres MMR. Med det nye system har vi til formål at sikre, at du ikke skal betale mere, end hvad der er rimeligt for din konto.
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

Hvorfor skal du købe et ranked wins boost?

Vi anbefaler at du køber win boosts, hvis du føler at du ikke kan gøre flere fremskridt i spillet. Grunden kan variere. Hvis du kun kan komme opad ved at carry games mere intenst end dine teammates feeder. På et tidspunkt så vil dette blive meget svært, da LoL ELO systemet har nogle mangler. ELO systemet virker meget godt for 1v1 spil såsom skak (hvor det kommer fra), men når det kommer til et 5v5 spil som LoL, så bliver man bare ikke belønnet lige så meget som man burde. Systemet går ud fra at teammates er lige gode. Det betyder ikke noget om du har outplayed hele modstanderens team eller at du er legendary, så vil der komme et tidspunkt at dette ikke være nok til at carry et helt game. Vi anbefaler at du køber et win boost når du føler at du har nået det punkt og du ikke kan carry længere, men du vil gerne spille nogle meningsfulde games i højere divisions.

Kort om ranked wins boost

Ranked wins boost er en god løsning hvis du finder det svært at lave flere fremskridt i din rank. Gennem ranked wins boost, så kan kunden købe det ønskede antal af wins. Alt du skal gøre er at vælge hvor mange ranked wins du gerne vil have på din LoL account. Ranked wins boost er en god løsning hvis du føler at du sidder fast i en bestemt division eller hvis du bare gerne vil gøre din MMR (Match-Making Rating) bedre på din account.

Processen når du køber ranked wins boost

Når du har købt et win boost, så vil en af vores boostere starte med at spille på din account. Han vil prøve at vinde så mange ranked games som muligt for at blive færdig med hans arbejde på den hurtigste måde. Hvad sker der hvis han taber et game? At tabe et game betyder at boosteren skal spille ekstra games. F.eks. hvis du køber 10 wins og boosteren taber 2 games, så vil han have 12 wins og 2 defeats i alt når han er færdig med ranked wins boost på din account.

Division kontra ranked wins boosting

At købe et win boost er en mindre investering. Hvis du ikke føler dig komfortabel i at købe et division boost, så kan køb af et win boost være det sikreste første skridt mod dit mål. Ranked wins boost kan også være en god mulighed hvis du prøver vores en af vores tjenester for første gang. Ved at købe et mindre win boost, så vil du have mulighed for at lære mere om vores høj kvalitets tjenester ved at prøve processen af et køb. Da win boost er en mindre investering end division boosting, i de fleste tilfælde, så vil det også tage os mindre tid at gennemføre det. Alt i alt så er ranked wins boost en nem, hurtig og smart måde at blive fortrolig med vores høj kvalitets tjenester ved BoostRoyal.