LoL Promotion Boosts

LoL Promotion Boosts

Promotion Boosting

SilverI
Nuværende league
Vælg din nuværende league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
I
Bo3
Status for forfremmelse
Vælg venligst din nuværende forfremmelsesstatus
Checkout
SilverI
Promotion from Silver I
Total amount
$
8
49
9,8 US$
Estimeret færdiggørelsestid 1-2 dage
Hvad sker der hvis boosteren taber din promotion?
Hvis at boosteren taber din promotion, så vil han blive ved med at spille indtil han har nået din rank, som han skulle være nået første gang.
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

Promotion Boosting

Vi lavede promotion boosting for LoL spillere som gerne vil have en sikker måde at komme igennem deres promotion games series. Denne type af ELO boost hjælper potentielle køber, til i stedet for at købe ranked wins eller league boosting, til at tage det mest effektive valg som passer deres behov. Vores boosting hold ved BoostRoyal er klar 24/7 til at klare hvilken som helst promotion series i spillet. Tier og division hop er begge tilgængelige og prisen afhænger af din nuværende og mål tier og division. En anden vigtig faktor som har indflydelse på prisen er antallet af spillede games i din promotion series. Som mange spillere nok vil tro, så vil det at spille et game i din promotion series ikke gøre så meget skade da de næste to games alene kan diktere om du ryger op eller ej. Når det kommer til promotion boosting i LoL, så anbefaler vi at du ikke spiller nogen games i din promotion series, for både at hjælpe kunden og boosteren til at opnå de hurtigste resultater.

Sådan virker promotion boosting

At deltage i promotion boosting er lige så nemt som at vælge en simpel type af ELO boosting. Dit antal af vundne og tabte games, skal vælges før at du kan gå til næste skridt, da dette har indflydelse på prisen af din service. Det er anbefalet at du ikke har spillet nogen af dine promotion games, da dette vil resultere i den laveste pris muligt. Jo flere games der er tabt i din promotion, jo højere vil den endelige pris være. Grunden til dette er, at det er sværere for boosteren at vinde to ud af to games, end det er at vinde to ud af tre games i din promotion series. De følgende trin er de samme som ved andre klassiske ELO boost tjenester bragt til dig af BoostRoyal. Betalingsmetoden skal vælges, og nogle andre brugerdata skal udfyldes, såsom login navn og brugerens e-mailadresse.

En simpel måde at gennemføre din promotion series

Hvis League spilleren allerede er startet på sin promotion series, så kan denne ELO boost mulighed stadig blive brugt af enhver som ønsker en perfekt slutning til deres promotion series. Promotion systemet virker ikke ordentlig i mange tilfælde da det kan være unfair for spillere som klarer sig dårligere i disse vigtige games. At spille som et hold kan være svært, og hvis du har dårlig matchmaking i dine promotion games kan det være nerve brydende. BoostRoyal's professionelle har optimeret denne tjeneste på en måde så det er den mindst mulige investering fra klienten, men som stadig giver enestående resultater. Lige som placement matches boost, så kan disse to boost typer give dig den højeste værdi, da et lille antal af ranked wins kan have en stor indflydelse på enhver spillers ELO rank.