LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Placementskampe vinder boost

SilverI
Forsæsonens liga
Vælg venligst din sidst kendte rang og afdeling fra de foregående sæsoner
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
10
Antal spil
Vælg venligst det ønskede antal spil
10 Games
Checkout
SilverI
10 Placement matches Silver I
Total amount
$
34
59
42,8 US$
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Solo Placements Guarantee
Vi garanterer wins i dine placements Hvis boosteren taber flere end games så vil du modtage ekstra wins for hver ekstra loss. Hvis boosteren går en division op efter dine placements games, så vil dit boost blive betragtet som gennemført.
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by and

Hvorfor er placement matches vigtige?

Nogle giver ikke placement matches den værdi som de burde få, men de er meget vigtige i starten af en season. Vi har lavet placement boost tjenesten for at give dig den perfekte start hver eneste season så du kan starte med at spille dine første ranked games ved den højest mulige ELO. Grunden til at vi mener det er så vigtigt med de 10 placement games som du skal spille når du starter på ranked igen, er at de kan give dig store resultater. I stedet for at tabe halvdelen af dine placement games og komme tilbage til den samme division som du endte i sidste season eller endda ryge nedad, så kan du ved køb af et placement boost starte ved en højere ELO end du var sidste season. De første ranked games i den nye season er de vigtigste. Hvis du kan spille godt i de games, så kan det have indflydelse på hele din season på den gode måde. Ideen er at hvis du kan starte fra en højere ELO hvor der er færre toxic spillere og hvor du kan klare dig bedre, så er det mere sandsynligt at du vil vinde flere games og du vil kunne komme højere op på kortere tid. Som vi alle ved så er det at vinde de fleste af de games vi spiller hurtigst muligt, nøglen til at nå de højere tiers og division. Hvis du stadig tøver omkring at købe et placement boost, så gør det nu, det gør en stor forskel!

Hvordan virker placement matches boostet?

Placement matches boostet virker på samme måde som ranked eller normal win boost gør. Ved at give dine account oplysninger og ved køb af et placement games boost, så vil BoostRoyal give dig en master eller challenger tier booster som logger ind på din account og spiller dine placement games i stedet for dig, og han vil sørge for at han vinder dem alle. Da LoL er et 5v5 spil hvor alt kan ske, så vil det stadig være muligt at han taber et game, på trods af den ekstreme indsats vi gør. Det er derfor vi ikke kan garantere at du vil vinde 10 ud af 10 games, men i 90% af tilfældene, så vil vi kunne gennemføre alle 10 games fejlfrit. For at få et placement boost, skal du først vælge hvilken tier du var i sidste season. Grunden til at vi gør dette at for at måle sværhedsgraden af det boost som du ønsker at købe. Priserne er lavet på sådan en måde, så det reflekterer sværhedsgraden af det arbejde du køber. Hvis du f.eks. var diamond sidste season, så vil dine placement games være meget sværere at gennemføre, end hvis du var silver i stedet. Hvis du allerede er begyndt på dine placements så er det ikke for sent! Som du måske har set, så kan du købe 1 til 10 placement games, så selv hvis du er begyndt med dine placements, så kan vi stadig få det meste ud af det, afhængigt af hvor games der stadig mangler at blive spillet!