LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Placementskampe vinder boost

SilverI
Preseason's league
Please select your Preseason Rank and Division
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
10
Number of games
Please select your desired number of games
10 Games
Checkout
SilverI
10 Placement matches Silver I
Apply
Total amount
41,8 US$
33,7 US$
3.190
Estimeret færdiggørelsestid 0-1 dage
Solo Placements Guarantee
Vi garanterer 8/10 wins i dine placements
Hvis boosteren taber flere end Silver games så vil du modtage I ekstra wins for hver ekstra loss. Hvis boosteren går en division op efter dine placements games, så vil dit boost blive betragtet som gennemført.
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan man køber?
An effortless rank-up process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Hvorfor er placement matches vigtige?

Nogle giver ikke placement matches den værdi som de burde få, men de er meget vigtige i starten af en season. Vi har lavet placement boost tjenesten for at give dig den perfekte start hver eneste season så du kan starte med at spille dine første ranked games ved den højest mulige ELO. Grunden til at vi mener det er så vigtigt med de 10 placement games som du skal spille når du starter på ranked igen, er at de kan give dig store resultater. I stedet for at tabe halvdelen af dine placement games og komme tilbage til den samme division som du endte i sidste season eller endda ryge nedad, så kan du ved køb af et placement boost starte ved en højere ELO end du var sidste season. De første ranked games i den nye season er de vigtigste. Hvis du kan spille godt i de games, så kan det have indflydelse på hele din season på den gode måde. Ideen er at hvis du kan starte fra en højere ELO hvor der er færre toxic spillere og hvor du kan klare dig bedre, så er det mere sandsynligt at du vil vinde flere games og du vil kunne komme højere op på kortere tid. Som vi alle ved så er det at vinde de fleste af de games vi spiller hurtigst muligt, nøglen til at nå de højere tiers og division. Hvis du stadig tøver omkring at købe et placement boost, så gør det nu, det gør en stor forskel!

Hvordan virker placement matches boostet?

Placement matches boostet virker på samme måde som ranked eller normal win boost gør. Ved at give dine account oplysninger og ved køb af et placement games boost, så vil BoostRoyal give dig en master eller challenger tier booster som logger ind på din account og spiller dine placement games i stedet for dig, og han vil sørge for at han vinder dem alle. Da LoL er et 5v5 spil hvor alt kan ske, så vil det stadig være muligt at han taber et game, på trods af den ekstreme indsats vi gør. Det er derfor vi ikke kan garantere at du vil vinde 10 ud af 10 games, men i 90% af tilfældene, så vil vi kunne gennemføre alle 10 games fejlfrit. For at få et placement boost, skal du først vælge hvilken tier du var i sidste season. Grunden til at vi gør dette at for at måle sværhedsgraden af det boost som du ønsker at købe. Priserne er lavet på sådan en måde, så det reflekterer sværhedsgraden af det arbejde du køber. Hvis du f.eks. var diamond sidste season, så vil dine placement games være meget sværere at gennemføre, end hvis du var silver i stedet. Hvis du allerede er begyndt på dine placements så er det ikke for sent! Som du måske har set, så kan du købe 1 til 10 placement games, så selv hvis du er begyndt med dine placements, så kan vi stadig få det meste ud af det, afhængigt af hvor games der stadig mangler at blive spillet!