Betal med mobil! Boost Coin er her!

Vi introducerer denne nye virtuelle valuta for de klienter som gerne vil bruge vores tjenester ved at betale med deres mobil. At købe et ELO boost har aldrig været sikrere og nemmere. Det eneste du skal gøre at at bruge din mobil til at købe Boost Coins og så bruge dine coins til at købe det ELO boost du ønsker.

Login to see your balance
Køb coins

Brug din mobil til at købe Boost Coins

Det første skridt til at få et ELO boost kun ved hjælp af din mobil er at købe Boost Coins. Alt du skal gøre er at vælge Mobiamo Mobile Payment muligheden fra listen over betalingsmetoderne, for at købe det antal Boost Coins du har brug for. Grunden til at du skal bruge denne virtuelle valuta for at købe det ELO boost som du ønsker, er at hver af vores ELO boost tjenester har forskellige priser. Ved at bruge sms mobilbetalinger, så er priserne bestemt på forhånd og du kan kun købe produkter til bestemte priser f.eks. 5 eller 10 euro. Ved at introducere Boost Coins, så kan du få Boost Coins på din saldo, som du kan bruge til at købe ELO boost tjenester. Det virker på samme måde som at købe RP i LoL. De 3 trin er som følger: 1. Du skriver dit mobilnummer. 2. Du modtager en sms-besked med en kode. 3. Du skriver koden for at færdiggøre dit køb.
Hvorfor skal du bruge Boost Coins?
Det er sikkert!
Det er nemt at bruge!
Det er en udveksling til din fordel!

Brug din Coin saldo til at købe det ELO boost du drømmer om

Du kan købe ikke kun købe Boost Coins med din mobil, men du kan også købe dem med dit kreditkort, Paysafecard eller Paypal. Dette gør det muligt at kombinere forskellige betalingsmetoder og opbygge din Boost Coin saldo, som kan blive finansieret på mange forskellige måder. Dette vil hjælpe dig til at bruge penge hvorfra du ønsker. Når du har købt de ønskede Boost Coins er du klar til at vælge og købe det ELO boost som du har brug for. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken type ELO boost tjeneste du gerne vil deltage i og vælge detaljerne for boostet. Ved checkout, så vil det blive krævet at du giver dine basisoplysninger, for at kunne vælge en betalingsmetode. For at betale med Boost Coins skal du vælge denne betalingsmetode fra listen over metoder.
Køb coins