LoL Boost

LoL Boost

Normal matches

5
Antal af games
Vælg dit antal af games
5 Game(s)
Checkout
Apply
Total amount
15,8 US$
13,6 US$
1.290
Estimeret færdiggørelsestid 1-2 dage
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan man køber?
An effortless rank-up process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

HVORFOR BURDE DU AT FÅ ET NORMAL BOOST?

Dette er en service som vi har lavet for spillere som har problemer med deres ledige tid, med at level up deres nye LoL account eller for spillere som bliver nødt til at spille deres ranked restriction games, som finder det svært at komme gennem den kedelige affære som det er at skulle spille de mange normal games som de har foran dem. At spille normal games kan være værre end at spille i ELO hell. Nogle games kan være så frustrerende at du kan få lyst til at splitte dit keyboard af mens du spiller dem. Da vi lavede vores klassiske ELO boost tjenester for at få dig igennem de mange games i ELO hell, så fik vi den ide at gøre det samme for normal games. Da det tager mindre skill og anstrengelse at spille normal games, så har vi gjort vores priser så rimelige som muligt. At gennemføre og vinde normal games er meget nemmere en nogen som helst ranked games. På grund af dette, så har vi nedsat priserne på denne tjeneste. Tjenesten virker på samme måde som alle de andre ELO-boost tjenester, som f.eks. league boosting. Ved at udfylde din account information og købe et normal boost, så vil du få en booster fra BoostRoyal til at logge ind på din account og vinde games for dig, mens de får IP, så du ikke behøves at gå igennem alle de kedelige normal games, og ved slutningen af dit boost, så vil du også have nogle IP du kan bruge!

Normal games vs normal wins

Ved BoostRoyal så gør vi forskel mellem normal games boosts og normal wins boosts. Begge tjenester tilbyder hurtige og vigtige fremskridt for brugeren. Forskellen mellem dem er at for et simpelt normal games boost så vil du købe det ønskede antal normal games på din account, mens at et normal wins boost vil give dig det ønskede antal normal wins på din LoL account. Begge tjenester har deres fordele. Normal game boostet vil få dig gennem de kedelige og frustrerende normal games, på den hurtigst mulige måde, da tabe games er tilladt i denne tjeneste. På den anden side så vil normal wins boostet kun give dig wins på din LoL account. Tjenesten koster mere end den simple normal game boost, men til gengæld så vil du også få flere IP, og det vil også gøre din normal games ELO score højere. For at få mest muligt ud af denne tjeneste så kan du købe en IP boost fra din in-game client, så at hver eneste win som vores booster gennemfører for dig, vil give dig dobbelt så meget IP i forhold til uden IP boost. Når du vælger mellem normal games boost og normal wins boost, så skal du huske at vi giver professionelle boostere til hver eneste ordre, hvilket betyder at den simple normal games boost stadig vil give dig flere wins end losses. I dette tilfælde så er der ikke noget forkert valg, når det kommer til at købe et normal boost, hvis du har brug for gode og hurtige fremskridt!