LoL Account

LoL Account

Køb LoL Account

Filter accounts
Hvordan man køber?
The effortless LoL Account buying process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Account
Filter and find your perfect account.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Start Winning
Recieve your account details in the client's area.
Read reviews
Powered by and

Hvorfor burde jeg at købe?

Køb af en LoL account har mange fordele i forhold til ELO boosting. For det første, så kan du springe over ELO boost processen. Tidsfaktoren kan være en vigtig del hvis du har planer om at købe et større boost på din eksisterende LoL account. ELO boosting gennem mange division kan tage flere dage, mens køb af en account er øjeblikkeligt. Der er mange andre faktorer som du kan overveje inden du vælger at købe en account, mange af disse vil blive gennemgået i det følgende. Det første som du skal tage med i din beslutning er statussen af din nuværende LoL account. Hvis du ikke har spillet siden de første sæsoner og du er relativt ny til spillet, så vil købet af en account have mange fordele for dig. I spillets nuværende form, bliver du nødt til at betale mange penge i RP for at kunne sætte en okay account sammen med nok champions til at spille ranked games med. Ved at købe en account kan du spare hundredevis af EURO, da det er et meget billigere valg, end det er at købe alle champions og skins med RP og det kan tage en evighed at få nok IP. En anden fordel er ELO'en på din valgte account. Vi giver vores klienter en høj ELO account så du aldrig behøves at spille i ELO hell igen. På den anden side hvis du allerede har en account med de fleste champions og skins på den, men du ikke er tilfreds med din ELO, så kan en af vores ELO boosting tjenester være den rigtige løsning for dig.

Det er sikkert og hurtigt

Vi har et stort udvalg af høj ELO accounts som du kan vælge imellem. Alle af disse accounts er verificerede og ejet af BoostRoyal. Ved køb af en LoL account, så laver du forretning med en certificeret virksomhed. At købe produktet virker på samme måde som hvilket som helst andet produkt du kan købe online. Transaktionen er sammenlignelig med den som ELO boosting har, men har nogle forskelle. ELO boost er en service, mens at LoL accounts er produkter. At deltage i denne service tager tid, selv hvis det er sjovt at spille med din booster eller at spectate din account mens du får en ELO boost. På den anden side så er det at købe en account øjeblikkeligt. Det eneste du skal gøre er at vælge betalingsmetoden, og ved at gennemføre transaktionen, så vil du få adgang til din nye LoL account. Da alle de accounts som vi ejer er verificerede, så har køb af en account ingen risiko, så det eneste du skal gøre nu er at nyde det. At ændre dit summoner name kan hjælpe dig med at gøre din account personlig. Det brede udvalg af champions og skin er en anden fordel som du kan nyde i dine følgende games. Men den største del er ELO'en af din account. Der vil ikke være brug for at komme ud af ELO hell med din accounts, høje rank, og du vil kunne spille ranked games i høj ELO.

Fordele ved Boostroyal's services

BoostRoyal er fortsat den mest pålidelige LoL-kontoudbyder med det bedste ry over hele kloden. Ikke desto mindre har vi dækket dine krav til din nye League of Legends-konto.
Vi arbejder med en betroet og verificeret gruppe af kontoudbydere, hvilket gør vores udbud til den sikreste tilgængelige mulighed. Med livstidsgarantispecifikationen forbliver din købte konto sikker hos dig for evigt.

Vores Top Features

Som angivet øverst på siden inkluderer vores bedste funktioner øjeblikkelig levering, levetidsgaranti, ændring af e-mail og adgangskode og kun at give dig bekræftede sælgere. Ved at kombinere det, der betyder mest, når du køber en LoL-konto, viser BoostRoyal sig at være det ultimative kraftværk.
Funktionerne ovenfor kommer som standard på alle BoostRoyal-konti. Derudover, for at hjælpe dig med at finde dit perfekte køb, giver vores system mulighed for at søge efter alt tilgængeligt indhold i spillet.

Frequently Asked Questions
What is League of Legends account buying?

League of Legends account buying is purchasing an already-made account from a third party. This account will generally have great stats and be pre-loaded with champions, skins, and other in-game items. Here at BoostRoyal, we have accounts to cater to every need, from unranked accounts to top-of-the-range challenger accounts with hundreds of skins, so you're sure to find one that fits you.

Is buying a LoL account safe?
Is there a warranty?
When will I receive my account?
How much does a League of Legends account cost?
Show more