Services

Udvalgte tjenester
Vores fællesskab
Powered by reviewsio
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.

Hvorfor er BoostRoyal den bedste lol elo boost udbyder?

BoostRoyal er unik på mange måder og tilbyder en masse enkeltstående funktioner som skiller den ud fra andre lol boost udbydere. Nogle af de mest betydelige kan findes nedenfor.

1

Vi mener at kunden kommer først

Vores premium lol boosting oplevelse som vi giver her ved BoostRoyal er enestående. Sammenlignet med andre lol boosting sider, så har BoostRoyal en forretningsmodel som er centreret omkring kunden og opererer som et registreret firma i flere forskellige lande, for at kunne give den højeste kvalitets af lol boosting på markedet. Vores mål er følgende: "At give den højeste kvalitets LoL boosting tjeneste mens at vi fokuserer på kundens behov og tilfredshed".

2

Mange års ekspertise

Erfaring er noget som et firma kan få ved at være på et specifikt marked over en given tidsperiode. BoostRoyal har tilbudt forskellige lol boosting tjenester til League spillere siden 2013. Ved at få erfaring gennem over 30000 LoL boost ordrer som firmaet har været igennem siden deres start, så kan kvaliteten af deres tjenester ikke matches af deres konkurrenter.

3

Vi sætter pris på privatlivet

LoL elo boost er en type tjeneste som kræver et højt niveau af privatliv og sikkerhed. For at beskytte vores klienter og deres accounts, så er BoostRoyal's system designet på en måde som skjuler alle passwords der bliver skrevet ind. Når at typen af lol boost kræver at boosteren logger in på brugerens account, så vil BoostRoyal's software automatisk logge boosteren ind, uden at boosteren behøves at skrive passwordet.

4

Challenger booster hold

Vi rekrutterer de bedste LoL spillere på markedet. Vi har den laveste accepteringsrate i industrien når man kigger på nye boosteres ansøgninger, da vi er dedikerede til kun at ansætte de mest professionelle og venlige elite af lol boostere. Vi tror på at nøglen til at give en premium elo boost tjeneste kun er mulig med boostere som spiller spillet på det højeste niveau.

5

Premium boosting & konkurrencedygtige priser

BoostRoyal er stolt over at kunne tilbyde Premium elo boosting kombineret med lave priser. At bruge en premium tjeneste kræver normalt at betale premium priser. Men ved BoostRoyal's premium boost tjenester er dette ikke tilfældet. Med en konkurrencedygtig pris-strategi, så er BoostRoyal's mål at kunne tilbyde den højeste kvalitet af lol boosting, og at have priser på samme niveau som andre LoL boost udbydere eller mindre.

6

Revolutionær kundeservice management

LoL elo boosting er en slags uhåndgribelig online service som kræver et højt niveau af kundeservice management. For at give dette til vores kunder, så ansætter vi både professionelle online og offline support agenter. Med et mindset hvor at kunden er i fokus, så vil BoostRoyal's chat support hold gøre sit bedste for at nå den højest mulige kundetilfredshed. Hvis du har brug for mere information relateret til vores tjenester.

7

Den nemmeste LoL Boosting oplevelse

Ingeniørholdet ved BoostRoyal lægger stor vægt på at blive ved med at udvikle systemet. Målet er lave et system som giver den nemmeste lol boosting oplevelse. Vi tror på at dette kun er muligt ved konstant involvering i kontrollen i det eksisterende processer, mens at der bliver tilføjet spændende nye funktioner. Innovation er nøglen til en succesfuld forretning, og lol elo boosting er ingen undtagelse til det.

8

Det bredeste udvalg af tjenester til LoL

BoostRoyal tilbyder det bredeste udvalg af tjenester til spillet. De har de fleste slags forskellige tjenester baseret på LoL boosting, som kan brugerdefineres til kundens ønsker, såsom prioritetsordre, specifikke champions og coaching. Udover elo boosting, så tilbyder siden også et udvalg af lol accounts til salg. Unranked lol smurf accounts og nogle i høj elo som kan findes i LoL smurf shoppen og på LoL account markedet.

9

Antallet af tilfredse kunder

BoostRoyal modtager det højeste antal af positive brugeranmeldelser inden for LoL elo boosting. Vores antal af tilfredse kunder beviser at lol elo boost købere leder efter en premium service når det handler om at købe et lol boost. Vi har også den højeste rate af tilbagevendende kunder hvilket yderligere beviser udsagnet. Lige meget hvilken boosting eller køb af account, som der bliver valgt så er kundetilfredshed garanteret.