LoL Champion Mastery Boosts

LoL Champion Mastery Boosts

Champion Mastery Boost

Mester og server
Vælg venligst din mester og server
Aatrox
Detaljer om beherskelse
Vælg venligst dit nuværende og ønskede niveau
Checkout
Total amount
Loading..
Estimeret færdiggørelsestid 1-2 dage
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

Blær dig over for dine venner

Champion mastery boost er en ny service som vi introducerede da champion mastery kom til LoL. Champion mastery systemet evaluerer dit game med den champion du spiller hvert game. Spilleren får så en karakter fra D til S afhængig hvor du godt man klarede sig. F.eks. hvis du spiller support, så vil din præstation blive bedømt efter andre standarder end hvis du spiller AD Carry. Ved slutningen af hvert game, så vil du blive bedømt for din overordnede præstation. At nå til Tier 7 med alle champions er et mål for mange spillere. Der er ikke noget federe end når du spiller hvert game med forskellige champions, men hvert game har du et tier 7 loading screen badge med hver af dem. For at gøre denne drøm nemmere og hurtigere at opnå, så har vi introduceret champion mastery boost. Hvis du køber champion master boost ofte hver hver af dine champions, så vil du snart have hele din champion pool i tier 7. Hvis du kombinerer champion mastery boost med IP boosts fra RIOT's shop, så vil du også få en hele masse IP, som du så er fri til at bruge efter du har fået din champion mastery boost!

Hvordan virker det?

Champion mastery boost virker nogenlunde på samme måde som andre af vores boost tjenester. Det første skridt er at du skriver dine købsdetajler. Lige nu er der ikke nogen måde hvorpå du kan købe champion mastery boost til flere champions samtidig, da der kun er en ELO booster som kan arbejde på din account af gangen. Det du skal gøre er at vælge den champion som du gerne vil i tier 7 med og vores opgave er at gøre resten. Ved at betale beløbet så starter du boostningsprocessen. En ELO booster vil logge ind på din account og starte champions mastery boostet med din valgte champion. Da vi bruger professionelle spiller som arbejder for BoostRoyal, så kan du forvente en meget kort boosting periode. Da boosteren hovedsageligt vil spille normal games i parties, for at få ekstra party bonusser, så vil han få S eller S+ efter hvert game. Dette betyder at du meget hurtigt vil se din champion have nået til tier 7, da man ved at få en af de bedste ratings i systemet, garanterer hurtige resultater. En anden god ting ved dette boost er de IP som du får imens boostet står på. Når du køber et champion master boost for mange forskellige champions, så vil du også se antallet af IP eksplodere på din account. Så du vil altså have mulighed for at nemt at kunne købe flere champion for de ekstra IP dit champion mastery boost har genereret.