Wildrift rangeret system

Siden oprettelsen af ​​ Wild Rift, spillere fra hele verden af ​​dette online multiplayer strategi spil har bestræbt sig på at være det bedste af de bedste. Fra at slå deres modstandere til at demonstrere deres rene strategiske lane spil, kender de, der er bekendt med Wild Rift Betydningen af ​​rang og missioner.

Der er i alt ti rækker på Wild Rift . Rækkerne er:

jern

 • bronze
 • sølv
 • guld
 • platin
 • smaragd
 • diamant
 • master
 • grandmaster
 • Challenger

  Nye spillere til League of Legends - Wild Rift, der formår at rangere, vil finde sig i jern. Med hver kamp, ​​der blev vundet og strategi spillet, har spillerne mulighed for at klatre på rækken og i sidste ende (og forhåbentlig) bliver udfordrer.

  Challenger betragtes som toppen af ​​toppen, når det kommer til wild rift rækker.

  mere til rækker på Wild Rift

  Spillere, der er lidt mere avancerede eller nyder en udfordring, kan rangere til vilde rifts salgsfremmende serier. Hvad der gør salgsfremmende forskellige fra blot placering, er, at de får en særlig immunitet og tier op hver gang en spiller vinder.

  I League of Legends salgsfremmende system er der tre divisioner. Afdelingerne er:

  jern - bronze

 • sølv - diamant
 • Master - Challenger

  Sådan rangeres der på Wild Rift

  For at rang på Wild Rift skal spillerne nødt til at tjene nok rangerede mærker til at gå op. Noget spillere skal være opmærksomme på, at mens du måske har nok karakterer at rangere - det betyder ikke nødvendigvis, at du går op til næste niveau. For eksempel har nogle rækker flere niveauer, før du kan gå til næste niveau.

  rangerede point gives kun til spillere, der vinder kampe; Derfor kan du ikke tjene rangpunkter, hvis du taber.

  Gør jeg rang, når jeg tilmelder mig for at spille Wild Rift?

  nej. En spiller rangerer ikke før deres tiende kamp; Derfor kan du placere højere end jern til bronze, hvis du vinder alle ti spil.

  Hver sejr giver spillere to rangmærker. Hvis du mister en kamp, ​​behøver spillerne ikke at bekymre sig om at miste point. Dette sker ikke. Hvis du har 300 rangpunkter, vil du ikke miste point; Du må dog ikke rangere foran.

  Skal jeg spille i rang mode?

  Med Wild Rift er der mulighed for at spille i rangtilstand eller ej. Hvis du vælger gratis spil, vil ingen sejre gå til din rang. Spillere kan skifte fra rangtilstand til gratis spil når som helst.

  Kend din spille stil

  Legends League kom kun for at spille for et år siden; Men nogle spillere har vist en interesse i at oppe ante i deres spil ved at gå konkurrencedygtig. I nogle dele af verden er hold været dannet med de bedste af verdens bedste spillere.

  Hvorfor kender du din spille stil vigtig?

  Ved at kende din spillerestil kan du bestemme din konkurrenceevne og dine styrker og svagheder. Hvis du ved, hvad dine styrker og svagheder er, kan andre også bestemme, om du vil gøre en god holdkammerat eller ej.