Wild Rift: League of Legends for alle

wr: Legends League synes ideel til alle, da det fungerer specifikt for nye eller bortfaldne spillere. På pc er League of Legends kompakt og konkurrencedygtig og opmuntrer spillere til at stige op til det nominelle hierarki eller endda se de bedste spillere, der deltager i Gaming Turneringer.

Brugere vælger fra en liste over mestere, der specialiserer sig i forskellige positioner. De to grupper kæmper derefter ud i en 5v5 kamp, ​​med det overordnede mål om at ødelægge fjendens Nexus base. Specifikke scenarier spiller forskellige positioner på banen, svarende til fodbold. En jungler flyder rundt, leder efter dræber på uforberedte fjender, mens Mage Players forsøger at dominere midtbanen og så videre.

Wild Rift er en opdateret version af den oprindelige version til mobile enheder. Det er et simpelt ultimativt valg, men tilpasning af et spil så komplekst, da dette for at spille godt på mobile enheder ikke er let. Den oprindelige ting Wild Rift får rigtigt, er at undgå et af de mest udfordrende aspekter af League på pc ved at bruge skærmberetninger og direkte pile for at fortælle dig, hvad din titelholder gør, hvor de går, og mest betydeligt, hvorfor du går der. .

rejsen til ligaen

Wild Rift er ikke kun for nyankomne. Folk, der har spillet liga af legender på pc i længere perioder, der går tilbage til spillets tidlige dage, spiller stadig spillet til nu. De har oplevet udviklingen af ​​runerne, vidne til udgivelsen af ​​Xin Zhao og spillede hundredvis af spil.

Legends League er stadig et af de yndlingsspil blandt forskellige individer; Men mange mennesker finder det ekstremt tidskrævende.

Wild Rift, på den anden side fanger ca. 90% af, hvad folk kan lide om pc-versionen, som f.eks. De fancy tastaturkombinationer. Der er dog intet som at frigøre en stærk laserstråle på en gruppe modstandere og ødelægge dem eller oplade i det modsatte hold med en stor rush og stun. Evail-loftet er mindre, så højdene er ikke så høje som i hovedversionen, men på plus side er Wild Rift meget mere tilgængelig end Legends League.

Det er også jam-pakket med tutorials, der adresserer alt fra, hvordan man vælger dit mål og angreb på at håndtere større mål. Disse er begreber, at pc-afspillere skal finde ud af på egen hånd, men Wild Rift gør det hele for dig. Orienterings- og træningsvejledningerne er hurtige og nemme at følge, og fuldføre for at hjælpe folk med at vælge en mester.

bundlinjen

I sengen eller mens du slapper af i karret, kan folk spille et 20-minutters spil. Nogle af de mere intense funktioner i pc-versionen er blevet fjernet, og tekstkontakt er blevet erstattet med en alsidig samling af præfabrikerede Ping-meddelelser til næsten enhver situation. Spillet advarer også os med os, når store målsætninger nærmer sig, så vi ved, når vi kan ødelægge Baron Nashor og få sin kraftfulde buff eller konkurrere med det modsatte team til bekæmpelse af floden Dragon.

Derfor er det tydeligt, at Wild Rift: League of Legends er det ideelle spil for alle, der leder efter en underholdende og engagerende spiloplevelse.