Wild Rift er nu tilgængelig på na

Riot Games har udgivet en mobil version af deres vildt succesfulde League of Legends Game i både Nord- og Sydamerika. Den 29. marts blev League of Legends: Wild Rift udgivet i Nordamerika. Alle spillere i Nordamerika har fuldstændig adgang til Wild Rift på Android eller IOS, og Riot bør fortsætte med at udvide en åben invitation til alle spillere til at deltage i League of Legends World and Culture. Og som en nylig åben beta-annoncering trailer bekræfter, skal det mobile spil også være tilgængeligt for spillere i Sydamerika.

På pc er League of Legends ekstremt tæt og konkurrencedygtig og opmuntrer spillere til at stige op ad den rangerede stige eller endda se de bedste spillere, der deltager i esports turneringer.

Spillere vælger fra en roster af mestere, der specialiserer sig i forskellige positioner. De to hold så kæmper det ud i en 5v5 kamp, ​​med det ultimative mål at ødelægge fjendens Nexus base. Forskellige roller spiller forskellige positioner på banen, svarende til fodbold. En jungler kan flyde rundt, søger at dræbe på intetanende fjender, mens Mage-tegn kan forsøge at dominere midtbanen, og så videre.

Wild Rift er en opdateret version af det originale spil til mobile enheder. Det er den grundlæggende elevatorhøjde; Men tilpasning af et spil så komplekst, da dette for at spille godt på mobile enheder ikke er let. Det første, som Wild Rift får rigtigt, undgår et af de mest udfordrende aspekter af League på pc ved at bruge skærmbeskeder og direkte pile for at fortælle dig, hvad din champion gør, hvor de skal gå, og vigtigst af alt, hvorfor du går derhen. < / P>

Min venstre tommelfinger fungerer som en virtuel arkadepind på skærmen, så jeg kan styre min champion. Min højre tommelfinger bruges til at frigøre evner som en massiv laserstråle, der gør massiv skade eller en hagl af kugler fra mine håndvåben, der forsinker fjender i min nærhed. Mit tegns regelmæssige angreb styres også af min højre tommelfinger, og jeg kan introducere modifikatorer til at kontrollere, hvordan de bruges ved at trykke på ikoner som "Venligst prioritere denne fjende" eller "fokus på minions."

Kød og knogler taktik er ens mellem PC League of Legends og Mobile Wild Rift, men nogle af de adfærd, jeg hentede på pc-versionen, mangler. Bevægelse er et godt eksempel; Når jeg spiller på pc, klikker jeg konstant frem og tilbage i min bane, ligesom en spiller skifter vægt fra fod til fods under et højintensitetsspil af dodgeball eller endda boksning. Wild Rift, på den anden side, er mere som en sjov gåtur - i stedet for at klikke på min mus, flytter jeg simpelthen min tommelfinger frem og tilbage.

bundlinjen

For enhver liga spillere, der bor i Nordamerika og finder ud af, at de ikke længere har lyst til at spille det meget konkurrencedygtige spil på deres pc, kan de nu downloade Wild Rift-spillet på App Store af deres valgte håndholdte enhed. Det betyder, at du nu kan spille League på farten, og den forenklede version er absolut et ton af sjov.