Wild Rift 2023: Tips til effektiv leveling og vindende spil

Hvis du elsker Wild Rift, men har brug for en større udfordring, så er ranked games vejen frem. Det kan føles ret skræmmende at spille i ranked games - og du skal arbejde lidt for at kvalificere dig - men belønningen er evig ære og overlegenhed (hvis du kan vinde, selvfølgelig).

Som det ser ud nu, skal du nå level 10 for at kvalificere dig til ranglistekampe i Wild Rift - og når du når dertil, kræver det en hel del dygtighed, hvis du vil dominere og stige i graderne.

Her er de fem bedste tips til at stige hurtigt i niveau og vinde dine kampe i Wild Rift i 2023.

Gennemfør udfordringerne

En af de hurtigste måder at optjene erfaring på, øge din rangering, få bonusser og bevæge dig gennem niveauerne er at gennemføre så mange udfordringer som muligt. Der er nye udfordringer hver dag for alle spillere - at gennemføre dem alle hjælper dig med at komme igennem de lavere niveauer og få de placeringer, du skal bruge for at være konkurrencedygtig i dine kampe.

Du kan også gennemføre ugentlige udfordringer, og der er ofte særlige bonusudfordringer til rådighed for yderligere gevinster. Disse er især vigtige, når du først begynder at spille Wild Rift, da de øger dine niveauer og lærer dig værdifulde færdigheder og tips, der vil være nyttige, når tingene bliver konkurrenceprægede.

Glem ikke at gøre krav på dine belønninger og opdatere udfordringsarket for at holde dig opdateret med eventuelle nye tilbud.

Optimer dine indstillinger

Det næste vigtige tip, som alle bør tage til sig, er at administrere dine indstillinger for at gøre dit liv lettere. Lad være med at skabe en hård kamp for dig selv med noget så simpelt som at slå indstillinger til eller fra - det kan du være sikker på, at de bedste spillere ikke gør!

Der er et par indstillinger, der er værd at ændre (få flere detaljer her), men de vigtigste er:

  • Sluk for notifikationer og invitationer under spillet.
  • Sørg for at have mikrofonen tændt, så du kan kommunikere med dine holdkammerater.
  • Rediger styringen, så den er låst fast på din figurs bevægelse.
  • Indstil din sigtekontrol til det, der fungerer bedst for dig.

Det er grundlæggende ændringer, som gør det uendeligt meget nemmere at spille - og som i sidste ende vil hjælpe dig med at vinde flere kampe og øge din rangering.

Få mest muligt ud af Ranked Fortitude

Dine Ranked Marks hjælper dig med at følge dine fremskridt op og ned gennem din Wild Rift-oplevelse. Jo højere din rangering er, jo flere muligheder har du, og jo bedre er dine chancer for at vinde.

Du øger dine Ranked Marks ved at vinde kampe, men du kan også miste dem, hvis du lider nederlag i visse spil. En måde at beskytte sig mod at miste Ranked Marks på er ved at opnå Ranked Fortitude.

Det er i bund og grund en belønning for konsistens. Hvis du spiller godt, holder fast i sejrsrækker og formår at bære et hold på trods af underpræsterende holdkammerater - er din rangering beskyttet. Gør alt, hvad du kan, for at sikre dig den - og foretag dig ikke noget, der kan risikere, at du mister den. Du kan miste den ved at stoppe midt i et spil eller ved at tabe flere kampe i træk.

Det er også godt at forstå, hvordan rangordningen fungerer, og hvem der kan spille med hvem - da det giver dig bedre mulighed for at spille med venner og skabe et bedre hold.

Vælg de rigtige figurer

Ligesom spillerne er unikke, er figurerne i Wild Rift heller ikke ens, og hvis du vælger den rigtige, der passer til din spillestil, vil det have stor indflydelse på, hvor effektivt du stiger i niveau, og hvor let du kan vinde.

Der er masser af indsigtsfulde karakterguides tilgængelige online fra erfarne gamere - og karaktererne i Wild Rift er ret lig League of Legends.

Du kan købe mange figurer gennem butikken i spillet, og nogle belønnes for at gennemføre udfordringer.

Lær tier-listen at kende

Som en tilføjelse til det foregående punkt er karakterernes tier-liste et uvurderligt værktøj til at hjælpe dig med at optimere dine chancer for at vinde på bestemte niveauer.

Der er fire niveauer for hver bane og rolle i spillet:

  • S: Den eller de mest alsidige og kraftfulde figurer i den bane.
  • A: Et stærkt andetvalg til figurerne på S-niveau, men med mindre nytteværdi.
  • B: De vil ikke bære spillet - men de kan være nyttige til visse mål.
  • C: Nyttige i nogle holdkombinationer, men ikke det generelt bedste valg til banen.

Se den komplette 2023-tierliste for Wild Rift for at få mere indsigt.

Resumé

Effektiv leveling og flere sejre kommer med træning, øvelse og kloge valg. Disse fem tips kan hjælpe dig med at komme i gang!