Vil G2 komme tilbage efter at have tabt til Mad?

En af de største navne i League of Legends Esports, G2 Esports, blev lige slået ud af 2020 LEC Spring Split Playoffs. Det er en massiv oprør for teamet af tyske spillere, der altid har været i League of Legends Spotlight. De tog den første LCS titel i 2015 og har været smadrende turneringer lige siden.

De var favorit til at gå hele vejen til finalerne i LEC turneringen, vælge holdet Mad Lions som deres første fjende under den første runde af konkurrencen. De Mad Lions var et Rookie-team, men de fungerede godt i løbet af den almindelige sæson og tog nogle meget erfarne spillere, mens de legende brillant.

De viste evnen til at tilpasse sig tidligt og komme ind i hovederne i deres modstandere, hvilket forårsagede fejl, at løverne var hurtige til at udnytte.

tempoet i spillet

G2 synes altid at være meget grådig i det tidlige spil, der ofte skubber frem for at kæmpe, at det ikke kunne vinde og risikere det hele at gribe tidlige mål, der ikke altid var det værd. Spillerne på G2s side af marken kan komme væk med det på grund af deres talent og dygtighed, men det synes altid at være et meget risikabelt træk.

MAD På den anden side har Met kraft med kraft og tendens til at engagere sig til tider, hvor de havde en ulempe, men de tilpassede hurtigt til G2s fejl, og efter det tredje spil var meget mere fokuseret. Løven holdt deres fjender fra at diktere spillet i spillet og forhindrede dem i at beslaglægge initiativet.

En rolle swap kan have dømt dem

G2, mens de fleste af ændringerne fra sin roster holder Luka 'Perkz' Perkovic ned til Mid Lane og bragte Rasmus 'Caps' Winther til bundbanen. Dette eksperiment gik ikke godt for G2, og hætter udført på et gennemsnitligt niveau i hele kampen som en mage.

I mellemtiden blev Perkz's færdigheder som en tæller til markører og mages ubrugt, et massivt hul i deres talent, der bestemt ikke gjorde holdet nogen favoriserer. Tabs kræfter G2 at kæmpe for at blive i finalen, og nu er spørgsmålet, at de kan genoprette?

kan de lave et comeback?

de skal sandsynligvis ændre deres rolle bytte, men de bør ikke tælles ud endnu. For alle deres fejl og fejl er det nemt at glemme, at holdet har gjort rimeligt godt i lignende turneringer. De er et godt hold, der er i stand til at være det bedste, når de får deres strategi sammen.

At miste til de gale løver kommer til at stikke, men kampen for at forblive i turneringen kan bare være, hvad holdet har brug for at huse op, udføre en vis strategi, gøre nogle rolleændringer og komme tilbage i spillet. Et tab er et tab, og forstyrrer sker. Hvad vi skal se på, er, hvordan de lærer af fejlene og hvad der er næste for dem.