Vi præsenterer Milio og Naafiri: De nye mestre fra 2023

Nye mestre er blandt de mest spændende ting, der kommer i League of Legends-opdateringer. I de fleste tilfælde kan du forvente tre til seks nye champions hvert år, hvor hver enkelt bliver udgivet med et par måneders mellemrum.

Riot Games udgiver ofte en "update roadmap", hvor du kan se, hvad du kan forvente det følgende år. 2023 ser ud til at blive et spændende år for spillerne, da vi får en ny jungle-mester, en ny mid-lane-mester og en ny Freljordian-mester.

I dag vil vi fokusere på to af de nyeste tilføjelser til League of Legends-listen: Milio og Naafiri. Milio er allerede blevet udgivet, og Naafiri er lige rundt om hjørnet.

Hvad har disse mestre i vente til os? Lad os finde ud af det!

Hvad du bør vide om Milio

Milio, "The Gentle Flame", var den første nye mester, der kom på sæson 13-listen i LoL. I betragtning af hans nuværende ability kit er han bedst egnet som support-mester.

En god ting ved Milio er, at han er fantastisk mod konkurrencer, der fokuserer på hårdt engagement. Lad os se nærmere på hans evner:

  • Fired Up! (Passiv): Milio kan fortrylle sig selv eller en allieret i fire sekunder, så de kan sætte strøm til deres næste autoangreb. Dette sker, hver gang Milio rammer sig selv eller en allieret med en evne.
  • Ultra-Mega Fire Kick (Q): Milio sparker en ildkugle, der kan slå fjender tilbage og bedøve dem i et sekund. Det, der gør denne evne interessant, er, at den også vil hoppe og give magisk skade til fjender i området. Den gør dem også langsommere i 1,5 sekunder.
  • Hyggeligt lejrbål (W): Milio skaber en "empowerment zone", der varer i seks sekunder. Den følger ham selv og den nærmeste allierede. Mestre inde i zonen får en øget base attack range, og de vil også heale hvert 0,24 sekund, mens evnen er aktiv. Milio kan omforme evnen, så den følger ham selv eller en allieret mester.
  • Warm Hugs (E): Milio styrker en allieret og giver dem bonusbevægelseshastighed og et skjold i 2,5 sekunder. Han kan lagre op til to opladninger af denne evne.
  • Livets ånde (ultimativ): Milio udsender en bølge af flammer, der kan heale allierede, rense dem for ikke-luftbåren crowd control og give dem 65% udholdenhed i tre sekunder. Evnen påvirker også ham selv.

Hvad angår runerne, involverer hans mest populære build Sorcery- og Resolve-runerne.

Alt i alt er Milio en interessant tilføjelse til support-rollen i LoL, som giver ham fleksibilitet og overtaget i mange forskellige matchups. I sin nuværende tilstand kan han være besværlig for enhver modstander, så hvis du spiller Support, anbefaler vi, at du prøver det!

Alt om Naafiri

Lad os nu springe til Naafiri, den kommende mester på listen. Ifølge Riots udsagn udkommer hun med Patch 13.14, hvilket peger i retning af en udgivelse i midten af juli.

Naafiri overraskede alle, da hun blev teaset. Mange mennesker var ivrige efter at få en ny Darkin-mester!

Selvom hun ikke er blevet udgivet endnu (da vi skrev denne artikel), har vi allerede grundlæggende oplysninger om hendes kit.

Her er en oversigt over hendes evner:

  • Vi er flere (passiv): Naafiri vil skabe en "Packmate", som vil angribe udvalgte fjender efter en bestemt periode. Flokfællerne spawner hurtigere, hvis Naafiri rammer sine fjender med en evne.
  • Darkin Daggers (Q): Naafiri skaber Darkin-besmittede knive, der kan give fysisk skade og påføre "blødende" skade i et par sekunder. Hvis fjenden allerede er blevet ramt af knivene før, vil hvert ekstra slag give bonusskade. Flokfæller skabt af Naafiris passiv vil angribe fjender, der er blevet ramt af dolkene. Naafiri heler, hvis målet var en champion. Desuden kan hun tilbagekalde evnen.
  • Hundenes forfølgelse (W): Både Naafiri og hendes flokkammerater vil styrte mod en fjende og gøre skade på den første champion, de støder ind i. Evnen kan få rækkevidde baseret på ultimate rank. Når Naafiri bruger denne evne, bliver flokfællerne usårlige.
  • Eviscerate (E): Naafiri vil kaste sig fremad, så hun kan give fysisk skade til alle champions, hun passerer igennem. Flokfællerne bliver også kaldt tilbage til Naafiri, som healer dem.
  • The Call of the Pack (R): Naafiri styrker sig selv og sin flok, får et skjold og en eksplosion af fart og syn. Hvis hun dræber en mester, bliver effekten af evnen genopfrisket. Naafiri kan skabe op til syv flokkammerater under denne evne.

Vi må vente og se, hvordan Naafiri klarer sig i den nuværende meta, men når man ser på hendes nuværende ability kit, er det sikkert at sige, at hun vil være en svær modstander at gå imod og en fremragende tilføjelse til ethvert hold.

Bundlinjen - få mest muligt ud af de nye mestre i dag!

Det kan være svært at få styr på de nye mestre, men med lidt øvelse vil du snart mestre Summoner's Rift!

Hvis du vil lære mere om League of Legends eller ønsker at købe Smurf-konti, kan teamet hos Boost Royal hjælpe dig!