VALORANT Premier Guide: Alt hvad du behøver at vide

VALORANT Premier er et nyt turneringsformat, der med tiden vil blive knyttet til VALORANT Champions Tour (VCT) pro-scenen. Hovedformålet med at introducere denne form for gameplay er at give spillerne mulighed for at konkurrere med andre i en kamp, der er meget mere konkurrencedygtig end ranked.

I denne omfattende guide vil vi gennemgå alt, hvad du har brug for at vide om VALORANT Premier. Lad os komme i gang!

Hvad er VALORANT Premier?

VALORANT Premier er en ny type turnering, der afholdes i spillet, hvor du kan tilmelde dig som et hold og konkurrere med andre. For at deltage i Premier-zonen skal du have et hold på fem spillere.

Premier-zonen er opdelt i to regioner: Øst og Vest. Afhængigt af hvilken region du ønsker at spille i, kan tidspunkterne for turneringsvalgene variere.

Når du tilmelder dig VALORANT Premier, bruger spillet en algoritme til at bestemme, hvilken division din konkurrencedygtige rang falder i. Der er fem forskellige divisioner, og disse er som følger:

  1. Konkurrent
  2. Elite 1-5
  3. Avanceret 1-5
  4. Mellem 1-5
  5. Åben 1-5

Hvornår kan du deltage i VALORANT Premier?

Spillere kan deltage i VALORANT Premier i tilmeldingsperioden. Dynamikken i turneringen er dog en smule anderledes.

Udvælgelsen til turneringen foregår typisk torsdag, fredag og lørdag (kun tre dage om ugen) over fire uger. Hver uge har et separat kort, som holder kampene spændende og sjove.

Når du tilmelder dig VALORANT Premier, kan dit hold spille to kampe om ugen. Det er op til dig og dit hold at beslutte, om I vil spille begge kampe på samme dag eller sprede dem over de tre dage.

Det vigtigste mål er at samle så mange point som muligt for at kvalificere sig til turneringen. Efter hver kamp beregner spillet pointene for hvert hold. En sejr er 100 point værd, mens et nederlag giver 25 point.

Men hvis du ikke møder op, får du ingen point. Dit hold skal have i alt 675 point for at kvalificere sig.

Hvad er processen efter kvalifikationen?

Når dit hold har fået de anbefalede point for at kvalificere sig til turneringen, vil du modtage en notifikation med detaljer om kampen, herunder det planlagte tidspunkt, og hvem dit hold skal spille mod.

Turneringen varer hele dagen. Hvert hold spiller mod et andet hold, og vinderen bliver kåret som den nye mester. Det er vigtigt at bemærke, at eftersom der er flere divisioner og zoner, kan der være et uendeligt antal vindere.

Ethvert hold, der vælges under udvælgelsen, samles i en gruppe, der består af otte hold, hvilket er en enkelt turneringsgruppe. Der kan være hundredvis af grupper og tusindvis af hold.

Vinderen af hver gruppe vinder titlen og bliver kronet mester i den pågældende division. Derudover får de også en unik Gun Buddy, den mest sjældne kosmetik i spillet, som er ekstremt svær at få fat i.

Hvornår begynder VALORANT Premier Stage 1?

VALORANT Premier Stage 1 er allerede i gang og kører i syv uger eller i alt 54 dage. Nedenfor er tidsplanen for turneringen:

  • 29. august til 7. september - Tilmeldingsperiode
  • 7. september til 21. oktober - Ugentlige kampe
  • 22. oktober - Playoff-turnering

Visning af VALORANT Premier-holdets stilling

Du kan se holdopstillingen i VALORANT Premier ved at gå over til Premier-menuen og vælge "Standings".

Når du browser gennem "Standings"-sektionen, vil du se holdene listet efter deres score. Dem med samme score vil blive listet efter kampens sejr/tab, derefter rundernes sejr/tab.

Registreringsprocessen for VALORANT Premier

Selvom tilmeldingsprocessen til VALORANT Premier Stage 1 er afsluttet, gennemgår vi stadig tilmeldingstrinnene, så du er klar til den næste turnering.

Der er visse forudsætninger, som du skal opfylde, såsom verificering af dit mobilnummer og færdiggørelse af dine placeringer.

Apropos ranglisteplaceringer, så glem ikke at tjekke vores guide til at booste rækker i VALORANT!

Når dit hold er klar til tilmelding, skal du vælge den zone, du ønsker at spille i, og spillets algoritme vil hjælpe med at planlægge kampene.

Afrunding

VALORANT Premier tilbyder spændende og konkurrencedygtige kampe, som spillerne kan nyde. Det er afgørende, at du koordinerer med dit hold og sørger for, at alle er til rådighed under valgene. Som altid, hav det sjovt og god fornøjelse med spillet!