Uzi er tilbage til at spille professionel lol

Tilbage i 2020, League of Legends verden sav Uzi forlade scenen på grund af hans igangværende sundhedsspørgsmål. Mange troede, at han aldrig ville vende tilbage til eSports verden, men han er tilbage til at spille. Uzi blev betragtet som en af de største spillere gennem tiderne, selv om han aldrig vundet et Worlds, men nu er han tilbage og sluttede LPL Bilibili Gaming.

Grand Slam

De fortrolige med Uzi vil huske, at han hævdede sin første internationale titel i 2018 under Mid-Season Invitational. Han blev dog derefter elimineret ved G2 Esports i kvartfinalen. Derefter tingene begyndte at blive mørkere for den utrolige spiller.

Uzi besættelse med League of Legends efterlod ham med en masse af skuldersmerter, der havde ham bænket i spil, og hans type 2-diabetes begyndte at forværres over tid. Han holdt spille med mellemrum i to år, før han gik tilbage i 2020.

Hvad Uzi situation Bragt til lys

Efter hvad der skete med Uzi blev børsnoteret, mange mennesker begyndte at sætte spørgsmålstegn esports og hvordan folk skal tage sig af deres helbred, mens du spiller. Når turneringen startede, og folk begyndte at deltage, ville mange mennesker praksis og spille i timevis hver dag uden at tænke på konsekvenserne.

Det er fordi ingen nogensinde talte om gamere har brug for en pause fra deres computere til at strække deres arme og skuldre. I stedet ville holdene øve i over 12 timer om dagen uden selv at tage en simpel gåtur. Men Uzi og hans situation har bragt disse bekymringer til lys, så hold nu bør tilskynde deres spillere til at tage pauser samtidig med at øve.

Er dette den nye Super Team?

Bilibili sørgede for at annoncere Uzi s plet på arbejdstidsplanen til allersidst. Dette hold gjorde færdig i 7-8 th sted i sommeren 2021, men de har underskrevet flere mennesker, der vil bringe nogle ekstra strøm til holdet. Med folk som Liu Qing-Song, Chen Chen, Chu Chun-Lan, og Chiu Tzu-Chuan, dette er et hold, som mange mennesker ser frem til at se.

Men dette hold er fyldt med utrolige talent, men Uzi vil ende med at tage en masse af rampelyset. Der er mange forventninger til Bilibili denne sæson, fordi det er et hold, der vil blive frygtet af mange.

Will Doggo Hjælp Uzi?

Mange mennesker er blevet spørgsmålstegn hvorfor Doggo også blev underskrevet på holdet, fordi de allerede har Uzi. Doggo er et navn, som mange mennesker ved, fordi han har vist utrolig talent på MSI og the Worlds 2021. Imidlertid har folk sagt, at Doggo ikke vil være en start medlem af Bilibili trup. Det primære formål med ham at være en del af holdet er at give Uzi en pause, hvis han har brug for det.

Konklusion

Med Uzi tilbagevenden til League of Legends, bliver det interessant at se, hvordan holdet arbejder sammen gennem turneringerne. Bilibili har gjort et hold, at mange mennesker vil frygte på grund af de stærke spillere på roster, men det er vigtigt, at de også tage pauser i løbet af deres praksis. Ellers kan de ende med at miste nogle af deres spillere på grund af skader.