TSM Reginald Investigeret af LCS

RIOT GAMES har startet en undersøgelse af påstande mod Team Solomid CEO og grundlægger Andy "Reginal" Dinh. Folk hævder, at han har brugt mobning og verbalt misbrug i hans forretninger med andre. Wired var den første til at høre om det og rapportere det, kontakte Riot Games specifikt.

Som en del af svaret på kablede, hævdede Riot Games, at det skal foretage en uafhængig undersøgelse af kravene om misbrug lavet mod holdlederen. For at gøre det forlod det O'Melveny & Myers LLP advokatfirmaet.

Reginald, AKA "REGI," står nu over for undersøgelsen af ​​hans mobning på påstande.

den komplicerede arv til Reginald

REGI er en tidligere aktør, CEO og grundlægger for Team Solomid, som nu kaldes TSM FTX. Selvom TSM opererer i mange spil, som Apex og Valorant, er dets mest betydningsfulde League of Legends Team. Det har været en del af lol og LCS siden starten og var en hæfteklammer på scenen før det.

Misbrug og mobning påstande mod REGI er mange og har fælles tråde. For eksempel talte medarbejderne med kablet og hævdede, at Dinh ikke brugte normal kritik. I stedet tog han sig til fornærmelser som at sige: "Du er affald." Medarbejdere hævdede, at adfærd skabte en frygtskultur i organisationen.

REGI Downplayed påstandene og sagde, at de er symptomer på hans direkte holdning og blunthed. Han sagde, at hans ordforråd var for hård eller ineffektiv til tider. Samlet set vidste han, at han måtte arbejde på levering og kommunikere mere effektivt med sit hold og andre.

mobning under vores næser

Men sådanne påstande er imidlertid ikke overraskende for folk, der er bekendt med den dokumenterede historie for TSM. Enhver kan søge på YouTube for at finde videoer af REGI Shouting med spillere, ved hjælp af bokse kampe for at løse holdtvister og offentligt beruating holdkammeraterne.

Mens de måske bliver brugt til griner eller har en lyshjerte undertone, er det svært at forestille sig, at hans persona på skærmen ikke svarer til eller overfører til, hvad der sker i det virkelige liv.

De fleste hold streamede meget i de tidlige dage, hvor LCS begyndte. Det var almindeligt at finde post-scrim argumenter, team konfrontationer og konflikter.

Mens de tidligere videoer var sandsynligvis underholdende, kan de nu dokumentere den ondsindede side af TSM. Riot-spil kan forfølge retssager mod Andy Dinh, hvis han har fundet skyldig i påstandene. Hvis det er tilfældet, skal det have tonsvis af beviser for at hjælpe sagen.

plus, det er ikke første gang, at riot spil måtte sætte sanktioner på dinh. Han havde "adfærd ubehagelig" tilbage i marts 2021, hvilket fik ham til en $ 5.000 bøde. Dette var som svar på en Tweet han lavet mod Philippe Vulcan Laflamme, en Cloud9-spiller på det tidspunkt. Dinh hævdede, at Laflamme ville have været ude af et job, hvis LCS ikke var kommet sammen.

Konklusion

Undersøgelsen af ​​DINHs adfærd er stadig i gang. Der er ingen nyheder om det hidtil, så vi kan kun håbe, at de stadig ser på det. Med TSM Reginald, der blev undersøgt af LCS, ser det ud til at være, at folk står op for deres ret til at arbejde i en sikker og behagelig indstilling. Råben, skrigende, og bokse kampe er ikke måden at håndtere tvister længere (selvom de ikke burde have været brugt i første omgang).

meta Beskrivelse: Der har været en buzz, der går rundt om Andy "Reginald" Dinh. Er rygterne sande? Var TSM Reginald, der blev undersøgt af LCS, og hvad der er kendt af resultaterne?

Reach Tier 7 Champion Mastery singelessly med vores eksklusuvie boosting tjenester!