The Silent Carry: Sådan lurer du som en professionel i VALORANT

I VALORANT skal angriberne begive sig til et af de udpegede steder for at placere Spike, og forsvarerne skal holde området afspærret for at forhindre det andet hold i at placere bomben. Der er en strategi, som kan hjælpe med at forbedre oddsene for at vinde en kamp, og den kaldes almindeligvis "lurking".

Denne artikel vil gennemgå, hvad lurking er, og hvordan du kan udføre denne enkle, men effektive strategi. Bliv ved med at læse til sidst, for vi gennemgår de tips, du bør følge, hvis du er en lurker.

Lad os komme i gang!

Hvad er lurking i VALORANT?

I de fleste kampe kan forsvarerne opdele deres medlemmer mellem de forskellige steder for at forhindre angriberne i at plante Spike.

På den anden side kan angriberne gruppere sig sammen og skubbe til et enkelt Spike-site. Det er en almindelig strategi, som mange hold bruger, da det er en af de nemmeste måder at plante Spike på.

Men mens angriberne skynder sig til et af de udpegede steder for at plante Spike, kan et medlem af holdet skubbe til det andet sted for at overraske deres fjender (forsvarerne).

Denne strategi giver lureren en mulighed for at eliminere så mange forsvarere som muligt for at øge sine chancer for at vinde.

Ved at lure og effektivt slå så mange spillere ud som muligt, vil dit hold have et site uden fjender, hvilket gør det nemt at plante Spike'en.

Du kan lure med hvilken som helst karakter, du vil. Det er dog bedst for et hold at sende en Sentinel eller en Controller til at lure, da de har evner, der er bedre egnet til opgaven. Her er vores guide, der hjælper dig med at låse op for en agent baseret på din spillestil.

Hvordan lurer man i VALORANT?

Selvom lurking kan virke som en god strategi, er det ekstremt risikabelt. Du lokker hele dit hold i fordærv ved at efterlade dem på et bestemt sted, mens du vandrer til den anden side af kortet for at eliminere fjenderne.

Ved at lure overlader du i bund og grund dine holdmedlemmer til sig selv. Denne ulempe for spillerne kan påvirke deres chancer for at overleve. Men lurking kan også hjælpe dit hold med at vinde kampen, hvis du gør det rigtigt.

Den bedste måde at lure på er at maskere dine bevægelser med de lyde, dine holdmedlemmer laver, når de skubber til et af stederne på kortet. På den måde kan du nemt overraske en eller to af fjenderne, når de hurtigt roterer efter at have modtaget signaler fra deres teammedlemmer.

Når du har erobret den anden side af kortet, kan du bede dine teammedlemmer om at rotere, så de kan plante spyddet.

Da du har fuld kontrol over stedet, vil det være meget nemmere at placere bomben og forsvare den i stedet for at trænge ind i et område med de resterende fjender.

Tips til at lure

Nedenfor er nogle tips, der kan hjælpe dig med at lure:

  1. Cypher, Killjoy og Omen (Sentinel- og Controller-agenter) er de bedste agenter til at udføre lurking-strategien. Killjoy og Cypher kan placere fælder rundt omkring på kortet for at overraske fjenderne, og Omen kan bruge sine røg-evner til at støtte resten af sit hold.
  2. Når man lurer, er det vigtigt at holde øje med fælder. Hvis du træder i en af dem, kan det ødelægge din lurking-strategi.
  3. Det er bedst at blande din lurking-strategi. Undgå at tage den samme vej, og sørg for, at du ikke lurer i hver runde. Det gør dine bevægelser mere forudsigelige, så fjendens hold kan forberede sig på at slå dig ud.
  4. Du skal vide, hvordan dine modstandere spiller. Find ud af mønsteret, og tag beslutningen i overensstemmelse hermed. Noter dig, hvor fjenderne er i hver runde, før du beslutter dig for at lure. Denne viden vil gøre det muligt for dig at komme tæt på fjenden og tage dem ud en efter en.
  5. Cyphers bur eller Omens røg kan deaktivere fælderne, hvis de udføres korrekt. Kommuniker med dine teammedlemmer, og fortæl dem om din strategi, så de kan hjælpe dig, hvor det er muligt.
  6. Brug af efterretninger er afgørende for at øge dine chancer for at vinde i VALORANT. Hvis dine teammedlemmer ved, hvad de kan forvente, kan de være bedre rustet til at møde det. Når du ligger på lur, så hold kommunikationslinjerne åbne. Lad dine teammedlemmer vide, hvad du ser, så de kan forberede sig på det.

Afsluttende tanker

Lurking er en effektiv strategi, da du kan eliminere fjenden ved at overraske dem. Men det er også ekstremt risikabelt, og derfor er det afgørende at indsamle og dele efterretninger blandt dine teammedlemmer.

Under Masters Berlin fokuserede Gambits stjernespiller på at spille langsomt. Deres spillere indsamlede oplysninger i starten af runden og udførte deres strategi i slutningen. Det skabte stor frustration blandt fjenderne, så Gambit kunne løbe med sejren.

Du kan også overveje at få coaching fra eksperterne for at lære mere om de forskellige strategier, du kan bruge.