Team flydende vinder LCS lock-in turneringen

Alle hold tog på verdensplan fordel af lavsæsonen at få bedre spillere for deres vagtplan. Liga fans og spillere ofte sammenligne NA s LCS til EUW s LEC grundet alle de europæiske spillere, der spiller på amerikanske hold. Men den europæiske liga var altid et skridt fremad end den amerikanske.

Ting ændret i år, da vi fik at se en mere kraftfuld vagtplan på næsten alle hold af LCS, siden de blev lavet af lovende rookies, koreanske spillere, og erfarne amerikanske og europæiske aktører. Et af de hold, der fandt den mest fordel det kunne fra lavsæsonen var Team Liquid.

Selvom TL mistet en af sine vigtigste spillere, når det give slip på Jensen, det erstattede ham med den legendariske TSM spiller Bjergsen og tidligere Fnatic s jungler Bwipo. Team Liquid viste at have et stærkt team siden begyndelsen af sæsonen, og det ikke skuffe, når anfægte LCS lock-in mesterskabet.

Team Liquid ikke kun vinde trofæet, men også gjorde det med en 3-0 sejr over det onde Geniuses, der kom til finalen ubesejret. Læs denne side for at vide, hvordan Team Liquid opnået dette, og hvad de kan forvente fra dem i fremtiden!

Win mod onde Geniuses

Spil En

Som vi nævnte før, EG kom til finalen ubesejret, så hvordan gjorde Team Liquid 3-0 sejr imod det? Ingen forventede, at det sker selv i spil ens tidlige spil. Team Liquid var nede i guld på grund af, hvor stærk EG Impact s Gwen var og roaming hastighed på EG Jojopyun s Twisted Fate.

Men Team Liquid formået at komme tilbage fra en katastrofale tidligt spil takket være Bwipo og 8/0 Sylas på Bjergsen hænder. TL Hans Sama kunne få mere guld efter at have vundet et par hold kampe, og det er når spillet endte i en 11-20 på Team Liquid favør.

Spil To

Selv hjul blev overraskede, da de så vildt to udkast, da det var næsten det samme som spillet ens. Det eneste, der har ændret er, at EG s jungler gik for Poppy stedet for Viego, og dens støtte til Tahm Kench stedet for Braum. Bwipo plukket Gangplank dette spil, men resten af TL udkast forblev den samme.

Men selv om begge hold ikke ændrede en masse af deres team sammensætning, man kunne se, Team Liquid vænnet til Evil Geniuses’ tidlige spil og overtog kontrollen med det.

Ting var lettere nu, og Hans Sama var den, der tog sig af at vinde alle team slagsmål med sin gud-tier Aphelios. TL-fans fik bange, da EG mid Lanner fik at stjæle Baron Nashor fra TL, men det var ikke nok til at vinde mod dem.

Spil Tre

Alt slut for Evil Geniuses i spil tre. Men tingene ikke ud til at være på den måde i det tidlige spil. EG bemærket, hvordan stærk Team Liquid s Jarvan IV, Sylas, og Aphelios combo var, så det tog det for sig selv, og det betalte sig i de tidlige spil.

Evil Geniuses havde et stort forspring mod TL, men dens værste fejl var at give nogle drab til Hans Sama s Jinx, der bar spillet sammen med Eyla Lulu.

Indpakning Up

Nu hvor Team Liquid er back-to-back mester i LCS s lock-in mesterskabet, alle har deres øjne på dem for denne nye opdeling og fremtid MSI.

Bwipo, Bjergsen, og Hans Sama er de nye stjerner i dette team, og de gør TL kig stærkere end nogensinde.

Tjek vores LoL øge tjenester!