Slip kampånden løs: En udforskning af Wild Rift Patch 4.3

Introduktion: Opdateringen Fighting Spirit

Velkommen til Fighting Spirit Update, Wild Rift Patch 4.3! Denne patch er pakket med et slag, introducerer en ny mester, Nilah, og et væld af gameplay-opdateringer. Runesystemet er blevet moderniseret, støvlefortryllelser er blevet justeret, og der er foretaget balancejusteringer. Patchen introducerer også en ny begivenhed, den legendariske Tournament of Souls, med nye skins og en ny spiltilstand.

Ny mester: Nilah, den ubundne glæde

Nilah, en asketisk kriger fra et fjernt land, er den seneste tilføjelse til Wild Rift. Hun søger verdens mest dødbringende modstandere for at udfordre og ødelægge dem. Nilah vandt sin kraft gennem et møde med en længe fængslet glædesdæmon, og nu kanaliserer hun dæmonens flydende form ind i en klinge af uovertruffen styrke. Hun frigives den 21. juli kl. 00:01 UTC.

Wild Pass og rangeret sæson 10

Wild Pass introducerer Dream Raider Thresh med masser af godter, som spillerne kan optjene. Patch 4.3 markerer også starten på en ny ranked season med Glorious Basilisk Jarvan som det nye ranked skin. Der er foretaget ændringer i ranked-systemet, herunder et nyt niveau over challenger og tweaks til Legendary Queue.

Ny tilstand: Tag-duel

Tag Duel, en 1v1-tilstand, hvor målet er at dræbe din modstander flere gange, introduceres i denne patch. Spillerne vælger tre mestre og kan skifte mellem dem i løbet af spillet, og hvert skift kræver opladning af supermeter. Denne tilstand finder sted i en lille arena uden håndlangere, så spillerne kan fokusere på kampene.

Soul Fighter-bonus og begivenheder

Soul Fighter Bounty er en kampagne, hvor spillerne har en chance for at få Soul Fighter Draven (Special Edition). Kasser kan købes for 400 Wild Cores hver, og hver kasse, der åbnes, giver mulighed for at modtage forskellige genstande. Soul Fighter-eventen begynder den 21. juli kl. 00:01 UTC og giver spillerne mulighed for at konkurrere i den legendariske Tournament of Souls.

Ændringer af mestre: Lux, Ornn og Soraka

Flere champions har fået justeringer i denne patch. Lux har overpræsteret på Mid- og Baron Lane, så hendes passive og anden evne er blevet justeret. Ornns evner har været for meget for hans fjender at håndtere, hvilket har ført til nedjusteringer af hans statistik. Sorakas helbredende kraft og overlevelsesevne har været for stærk, hvilket har ført til justeringer for at bringe hende mere på linje med sine medfortryllere.

Ændringer i gameplayet: Runer og genstande

Runesystemet er blevet redesignet for at give spillerne flere muligheder. Flere nye runer er blevet introduceret, herunder Glacial Augment, First Strike, Last Stand og flere. Patchen introducerer også ændringer til genstande, herunder tilføjelsen af Ancient Coin som en ny supportgenstand og justeringer til Spectral Sickle og Relic Shield.

Konklusion: En patch fyldt med spænding

Patch 4.3 bringer et væld af spændende ændringer til Wild Rift. Fra introduktionen af en ny mester og spiltilstand til betydelige gameplay-opdateringer og mesterjusteringer vil denne patch helt sikkert ryste metaen og give spillerne nye strategier at udforske. Nyd det, og vi ses igen til Patch 4.3a!