Schalke 04 Eliminerer FNATIC 3 til 0 fra LEC-playoffs

Det var en dyster dag for alle fnatic fans, men Shalke04 var ekstatisk. Drengene i blåt, som de nogle gange kaldes, lavede kort arbejde med at slå FNATIC og fejede dem for at forblive stærke i deres 2021 runde af LEC Spring Split.

Når FNATIC blev elimineret fra playoffs, blev organisationen færdiggjort i top tre for Europa, som ikke er blevet gjort siden sommeren Split i 2016. Så så lolroster meget anderledes ud med Yellowstar, Rekkles, Febiven, Ånd og kikis. I sidste ende blev de fejet af holdet H2K-spil.

Shalke04 så afgørende og præcis gennem alle tre af de spil, der spilles. Mange fans forventer ikke, at holdet skulle spille godt, fordi de så deres postseason. Men de gik fra at tvinge G2-klanen til at spille de fem spil for at eliminere FNATIC ubesværet.

Hvad skete der

Det føltes virkelig, at Shalke04 vidste, hvordan man kapitaliserer på svaghederne i FNATIC i denne serie. Efter det første spil vendte Shalke04 over aggressionen fra FNATIC mod sig selv. Det kom til at være det problem, der plager Fnatic i hele sæsonen. Under LEC-playoffs opdrættede det hovedet igen med så meget over aggression, der blev kastet om og ramte holdet hårdt.

I det tredje spil (finalen) vandt FNATAC faktisk en enorm kamp i deres bundbane. Derfra besluttede de (dårligt) at fortsætte dykning for at komme bag et tårn for at score en ekstra dræb for Abbedagge. Men den 21-årige Mid-laner var i stand til at vende kampen, så han greb en tredobbelt kill i stedet for at få KOED sig selv.

Vi forsøger ikke at tage væk fra den fantastiske præstation af Shalke04 her. De var virkelig det bedre hold under LEC playoffs. Det viste sig på grund af deres høje niveau af tålmodighed og tillid til at påtage sig kampe uden frygt.

De fleste mennesker troede, at de skulle lave betydelige fejl og være over aggressive ligesom FNATIC. Hvis det var sket, kunne dette have haft et andet resultat. Heldigvis holdt de deres kølige og fokuserede på deres strategi for at gøre meget kloge beslutninger - alt uden at holdet kaster deres ledelse i hele serien.

I mellemtiden har vi masser af spørgsmål om fremtiden for det fnatiske hold. Dette har været deres værste årstid hidtil, og de sluttede så dårligt. Det er faktisk ikke sket siden 2016. Det er klart, at der er noget alvorligt galt med deres taktik og / eller lineup. Vi føler, at noget skal skifte med det fnatiske hold, hvis de kommer til at fortsætte og komme tilbage til at være på toppen.

Konklusion

Hvad betyder det for Shalke04? De er ikke færdige. Nu hvor de slog ud mod FNATIC, står de over for Rogue for den næste matchup. LEC Spring Split er ikke overstået endnu! Mens rogue har forskellige taktikker end FNATIC, ved du aldrig, hvad de skal gøre. Vi føler, at Shalke04 har en god chance for at slå det næste hold, men det er bundet til at være en udfordrende serie.

Stadig har vi set meget hidtil, så alt er muligt for LEC-playoffs. Faktisk ved du aldrig, hvordan det kommer til at ende, indtil det er overstået!