Sådan optjener du Skin Shards i League of Legends

Skin shards er en slags kosmetisk genstand i League of Legends. De har mange funktioner, herunder oplåsning af champion-skins, opgradering af dine gamle skins og omrokering af skins til permanente skins.

En anden mulighed er at gemme dem i dit inventar som samlerobjekter. De fleste spillere vælger dog at bruge skin shards til at erhverve skins til de champions, de spiller.

I denne artikel vil du opdage, hvordan du får skin shards, som kan bruges til at få gratis skins. Spillere kan indsamle skin shards og forbedre deres champions' udseende gratis med lidt arbejde og held.

Sådan får du dem

Der er mange måder at samle dem på, men spillerne får dem hovedsageligt fra Hextech Crafting, begivenheder og quests.

1. Hextech kister

Dette system giver spillerne mulighed for at få forskellige former for loot, såsom skin shards. Du kan få loot ved at åbne Hextech-kister. Disse kister kan optjenes ved at få S- eller bedre karakterer i spil, købe dem med Riot Points (RP) eller ædelstene eller modtage dem som præmier fra events eller missioner.

2. Begivenheder og missioner

Spillet er ofte vært for begivenheder og missioner, der giver skin shards til spillerne. Hold øje med disse begivenheder, og deltag i at modtage skin shards som præmie.

Nogle begivenheder i spillet belønner spillere med skin shards for at fuldføre opgaver eller spille visse spiltilstande. Under Lunar Revel-begivenheden er der f.eks. ofte unikke Lunar Revel-kugler, der indeholder skin shards og andre gaver, til rådighed.

3. Køb dem med Orange Essence

Skin shards kan købes direkte fra butikken med Orange Essence. Du kan få Orange Essence ved at fjerne magi fra champion shards og skin shards.

Orange Essence selv kan fås i butikken som en del af pakken "5 kister og nøgler + Bonus Essence", som koster 975 RP og giver 50 Orange Essence. Du kan også få Orange Essence gennem Hextech Chests og Masterwork Chests, in-game events, der giver den som præmie, disenchanting skin shards og Prime Gaming Capsules.

4. Loot dem fra besejrede fjender

Nogle gange, efter du har besejret fjender, kan du loote disse skin shards fra deres kroppe. Dette sker dog ret sjældent, men hvis du er heldig, er det ikke umuligt at ske.

5. Køb dem med RP

Du kan købe skin shards direkte fra butikken med RP. Eventuelt kan du også købe visse kister og nøgler, der har mulighed for at indeholde skin shards. Der findes også pakker, der indeholder visse skin shards eller juveler.

6. Honor Capsules

Honor Capsules kan erhverves ved at spille spil og stige op gennem Honor-rangene. Disse kapsler kan indeholde skindsplinter samt yderligere genstande såsom ward-skins, ikoner og nøglefragmenter. Afhængigt af dit Honor-niveau kan du vinde op til tre Honor Capsules hver sæson.

Sådan bruger du Skin Shards i League of Legends

For at bruge skin shards er der flere trin, du kan følge. Først skal du navigere til fanen Collection i spillets hovedmenu. I venstre side af skærmen skal du vælge "Skins" fra listen over muligheder.

Find derefter den mester, hvis skin du vil låse op, og klik på deres navn. Hvis du har en skin shard til den pågældende mester, vises den på skærmen.

For at undersøge skin shardets detaljer skal du klikke på det. Til sidst skal du, alt efter dine præferencer, vælge, om du ønsker at omskabe skin shardet til permanent skin eller sælge det for Orange Essence.

Hvis du omsmeltede skin shardet, vil det nye skin blive tilføjet til din samling og være tilgængeligt til brug, når du spiller som den pågældende mester. Orange Essence vil blive krediteret din konto, hvis du sælger skindskåren, og kan bruges til at låse op for yderligere skind eller champions.

Den nederste linje

Det kan både være nemt og svært at skaffe skin shards i League of Legends. Det kræver en kombination af tålmodighed, talent og en smule held. Du kan vinde kister med skin shards ved at deltage i events, udføre opgaver og spille spil.

Desuden kan du også bruge Riot Point eller Orange Essence til at købe kister og nøgler for at øge dine chancer for at samle skin shards. Endelig kan du ved at deltage i events og kampagner få mulighed for at samle skin shards og andre genstande.

Alt i alt er det at tjene skin shards i League of Legends en fremragende metode til at forbedre dine champions uden at skulle bruge rigtige penge.