Sådan får du gratis skind og bytte i Wild Rift

Hvis der er én grund til, at spillere over hele verden elsker Riot Games, er det på grund af de smukke skins og loot, som de udvikler til hvert spil. League of Legends: Wild Rift er ingen undtagelse fra dette.

Der er over hundrede unikke skins og battle passes tilgængelige i Wild Rift, og de fleste koster meget på grund af deres sjældenhed. Det er bestemt ikke muligt for alle at investere i alle de virtuelle samlerobjekter. Mange spillere er stadig villige til at betale for disse dyre genstande for at få fingrene i de bedste belønninger.

Der er dog en måde at nyde fordelene ved specifikke skins og kosmetik på uden at bruge en krone. Hvordan? Jo, du tjener dem! I stedet for kun at fokusere på at tjene gratis skins, vil vi også notere os, hvordan du kan købe dem i spillet uden rigtige penge.

De fire vigtigste måder at få skins på i Wild Rift

Wild Rift er egentlig et gratis spil, men det sælger skins og kosmetik i spillet for at holde overskuddet i gang. Spillere kan købe/optjene værdigenstande gennem disse fire metoder:

  • Vind dem fra kister i spillet.
  • Køb fra spillets butik.
  • Tjen samlerobjekter gennem konkurrencematcher.
  • Optjene gratis skins ved at købe premium Wild Pass.

Få forskellige skins fra skattekister

I lighed med en piratjagt kan du også vinde specifikke skins ved at plyndre skattekister. Ønsker du ikke at give Riot alle dine hårdt tjente penge? Intet problem - du kan nemt få gratis skins ved at deltage i tonsvis af forskellige tidsbegrænsede events!

Der er mange forskellige events, der aktiveres omkring starten eller slutningen af hver akt, og de aktuelle er Wild Rift Academy og Masters of the Hunt. Du kan også deltage i Lunar Feast-eventen for at vinde gratis kister, herunder Poro-mønter.

En af de bedste ting ved at tjene gratis skins gennem kister er, at du kan vælge, hvilken genstand du vil have. På den anden side lader tilfældige kister dig blindt vælge skindet fra in-game-butikken.

Endelig er Poro-mønter en favorit blandt mange på grund af, hvor sjove udfordringerne er. Spillerne bliver belønnet baseret på deres fremskridt, som de senere kan bruge på Poro-kister til Poro-energi! Du kan få et gratis skin, når du har nået 5.000 Poro Energy-meter.

Tjen gennem ranglistespil

En anden måde at tjene gratis skins på er ved at vinde ranglistekampe. Du kan få Glorious Jinx-skinnet ved at nå guld, hvilket faktisk ikke er så let.

Men tanken om at tjene et gratis limited edition skin er meget spændende for mange! Mange spillere bruger boostere for at nå højere ranger, hvilket ikke er nogen dårlig idé, da du kan tjene flere skins hurtigere.

Gennemfør din mission uden at ofre kvalitet og sabotere holdkammerater, og du vil snart svømme i items.

Sikre dig skins gennem Battle Passes

Endelig kan spillerne også købe Battle Passes for en begrænset periode med rigtige penge. Premium Wild Pass koster 590 Wild Cores. Det kan virke meget, men de skins og kister, du optjener, er helt sikkert investeringen værd.

At spille Wild Rift handler om at have det sjovt, men skins og loot er en god måde at øge dit spil på. Husk at holde øje med specifikke battle passes, hvis du vil investere i utrolige skins og kosmetik til dine vigtigste champions.

Overvej at spare op for at købe dine yndlingsskins

Nogle mennesker bryder sig ikke om tanken om at bruge rigtige penge på virtuelle genstande, men hey, hvem stopper dig her? Gør det, du elsker, og invester i nogle sjældne Wild Rift-godbidder!

  1. Klik på butiksknappen i hovedmenuen.
  2. Tryk på "Skin"-knappen nederst på skærmen.
  3. Klik på det skin, som du vil købe eller tjekke ud.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre din betaling!

Konklusion

Wild Rift tilbyder en række forskellige ting, der kan hjælpe dig med at forbedre din spiloplevelse, lige fra seje karakterskins til unikke spilkort.

Uanset om du vil ændre din champions udseende eller bare har øjnene på et lækkert skin, er de førnævnte måder perfekt, hvis du vil have fingrene i gratis skins og bytte i Wild Rift uden at bruge en krone.

Disse gratis skins giver dig ubegrænsede muligheder for en virkelig personlig spiloplevelse. Ikke alene får du en fordel over dine modstandere, men du sørger også for, at din karakter ser helt fantastisk ud i spillet!

Boost din vigtigste mester med nogle fantastiske skins, og begynd at spille kampe med stil!