Sådan bliver du bedre til League of Legends - 10 vigtige tips

Er du ivrig efter at forbedre dine færdigheder og skabe dig et navn på rangstigen?

Uanset om du lige er begyndt eller har spillet længe, har vi 10 vigtige tips til dig fra vores LoL-boosting-team. Uden yderligere omsvøb, lad os dykke ned i det!

  1. Fokuser på din rolle

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at klatre op ad rangstigen, er at fokusere på din rolle. Hver position i spillet har et specifikt grundlæggende job, og det er afgørende at forstå dit.

Selvfølgelig er der undtagelser baseret på spillets tilstand. Men generelt kan man sige, at hvis du er support, skal du beskytte din ADC og sætte kills op for dem. Hvis du er top laner, bør du have tilstrækkelig viden om, hvordan du split-pusher og trækker opmærksomheden væk fra dit hold.

At fokusere på din rolle betyder, at du skal forstå dine styrker og svagheder og bruge dem til din fordel. Det betyder også, at du skal kommunikere med dit team og forstå deres roller, så I kan arbejde effektivt sammen.

  1. Spil mestre, du har det godt med

En anden vigtig faktor for at klatre op ad rangstigen er at spille mestre, som du har det godt med. Du bør aldrig spille en mester, KUN fordi han er populær, eller fordi nogen har bedt dig om det. I det lange løb skal du holde dig til mestre, du kender godt, og som passer til din spillestil.

Når du spiller mestre, du er fortrolig med, kan du fokusere på andre aspekter af spillet, f.eks. map awareness og objective control. Det giver dig også mulighed for at træffe bedre beslutninger i spillet, fordi du ikke prøver at lære en ny mester, mens du også prøver at vinde. Når man ser på challenger ladder, spiller en stor del af spillerne kun én champion!

  1. Lær at farme

Farming er et af de mest kritiske aspekter af spillet, men alligevel overser nye spillere det ofte. Farming betyder i praksis at slå minions til sidst for at tjene guld, som kan bruges til at købe genstande og forbedre din champions samlede statistik.

For eksempel er den gennemsnitlige CS (creep score), som en Gold rank-spiller bør sigte efter, omkring 5-6 CS per minut. Det kan opnås ved at fokusere på at ramme minions til sidst og forstå bølger. Husk, at CS nogle gange er vigtigere end drab i spillet, så du skal ikke risikere at dø bare for at sikre et drab.

  1. Administrer dine bølger

Wave management er et andet afgørende aspekt i spillet, som kan hjælpe dig med at klatre op ad rangstigen. At styre dine bølger betyder at kontrollere strømmen af minions i hver bane, hvilket kan hjælpe dig med at få en fordel over din modstander.

En effektiv wave management-teknik er freezing, som går ud på at holde bølgen tæt på dit tårn og forhindre fjenden i at farme sikkert. En anden metode kaldes slow pushing, som går ud på kun at dræbe fjendens ranged minions i en bølge, hvilket vil få dine minions til at bygge sig op og skubbe mod fjendens tårn.

  1. Brug minimap'et

Minimapet er et af de mest kritiske værktøjer i League of Legends, men mange spillere har brug for at bruge det mere effektivt. God kortbevidsthed viser dig, hvor dine holdkammerater og fjender er, og om junglelejre eller vigtige mål har respawnet, hvilket kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger i spillet.

Sørg for at bruge minimap'et til at holde styr på fjendens bevægelser og få øje på muligheder for at spille. Hvis du ser en fjende ude af position, skal du pinge dit hold og forsøge at udnytte situationen. Vær også opmærksom på dit holds udsyn, og prøv at udfylde hullerne med dine wards.

  1. Kommuniker med dit hold

Kommunikation er nøglen i League of Legends. Sørg for at kommunikere med dit hold, uanset om det er via pings eller chat. Lad dit hold vide, når du går efter et mål, eller hvis du ser en fjende ude af position, og det kan hjælpe dit hold med at træffe bedre beslutninger og vinde flere kampe. Det er dog vigtigt at kommunikere effektivt. Lad være med at svine dine holdkammerater til eller skændes med dem, da det spilder tid og får dig til at miste fokus. Giv i stedet konstruktiv kritik, og arbejd sammen om at udvikle en plan.

  1. Se streams og tutorials

En af de bedste måder at forbedre dit gameplay på er at se streams og tutorials fra erfarne spillere. Det kan hjælpe dig med at lære nye strategier, forstå forskellige spillestile og bedre forstå spillet generelt. Streams kan også være underholdende og fornøjelige, når du ser, hvordan topspillere håndterer forskellige situationer og laver afgørende spil.

Nogle populære streamere at tjekke ud inkluderer Faker, Showmaker og Bjergsen. Derudover er der mange tutorials og guides tilgængelige online, som kan hjælpe dig med at forbedre dit gameplay. Sider som Mobafire og BetterGamer tilbyder dybdegående guides om champions, item builds og gameplay-mekanikker. Udnyt disse ressourcer til at lære nye strategier og forbedre dit gameplay.

  1. Overvej at bruge en boosting-tjeneste

Hvis du har svært ved at klatre op ad rangstigen, kan du overveje at bruge en sikker boosting-tjeneste som den, der tilbydes her på BoostRoyal. Denne tjeneste giver veteraner mulighed for at spille på din konto og hjælpe dig med at stige hurtigt i graderne. I løbet af denne proces kan du overvære kampene, chatte med din booster og lære forskellige strategier. Selvom det er kontroversielt at bruge en boostertjeneste, kan det være en hurtig måde at klatre op ad stigen og nå højere rækker.

  1. Tag pauser og undgå tilt

Tilt er et almindeligt problem for mange spillere i League of Legends. Tilt er, når du bliver frustreret eller vred i løbet af et spil, hvilket påvirker din beslutningstagning og dit gameplay.


For at undgå tilt er det vigtigt at holde pauser og træde væk fra spillet, hvis du føler dig frustreret. Brug et par minutter på at strække ud, få lidt frisk luft eller gøre noget andet for at klare tankerne. Det hjælper også at fokusere på dit eget spil i stedet for at blive for optaget af, hvad dine holdkammerater laver.

  1. Øv dig så meget, du kan

Endelig er øvelse det mest afgørende tip til at klatre op ad rangstigen. Øv dig på dine mestermekanikker, din viden om spillet og dine beslutningsevner. Jo mere du spiller, jo bedre bliver du.

Udnyt træningstilstande og tilpassede spil til at øve specifikke mekanikker eller strategier - sæt mål for dig selv, hvad enten det er at nå en bestemt CS-score eller forbedre din kortbevidsthed. Og vigtigst af alt, giv ikke op. Det tager tid og kræfter at klatre op ad rangstigen, men du kan nå dine mål med øvelse og dedikation.


Konklusion

Som du måske allerede har indset, kræver det en kombination af dygtighed, strategi og dedikation at klatre op ad rangstigen i League of Legends. Ved at følge de tips, som vores topboostere delte ovenfor, kan du forbedre dit gameplay og øge dine chancer for at nå højere rækker. Eksterne ressourcer som communities, tutorials eller boosting-tjenester kan yderligere hjælpe dig med at forbedre dig. Held og lykke på stigen!