Rookie ser endnu en gang stærk ud i LPL

Den 24-årige League of Legends-spiller, Rookie, kommer fra Sydkorea. Rookie blev kendt for sine færdigheder på mid-lane-holdet Invictus Gaming, som engang var et kendt hold. I løbet af årene hos Invictus Gaming viste Rookie, hvor værdifuld han kan være for ethvert hold, der er heldige nok til at snuppe ham.

I december sidste år var holdet Victory Five så heldige. Rookie blev hentet af Victory Five, hvilket gav Rookie ophold i LPL. Selv om det ikke er første gang han er i LPL, bliver dette Rookies første gang siden 2014, hvor han ikke har været en del af Invictus Gaming. Er du på udkig efter de legendariske Ig-skins, men kan ikke tillade dig selv at købe nok RP? Med en gaveservice kan du nu få dine drømmeskins!

Rookie og Victory Five bor nu i Kina sammen med sine holdkammerater og har meldt sig ind i LPL 2022 Spring Season.

Victory Five, der engang var en joke for resten af LOL-fællesskabet, har aldrig været i stand til at bryde igennem på LPL's rangliste. Efter en rekordstor tabsrate i 2020, der efterlod Victory Five med kun én kamp vundet i hele LPL 2020 Sprint Split, er holdet fast besluttet på at lave om på det.

Sidste år har været domineret af EDG, men i år står Victory Five i øjeblikket som nummer fem på ranglisten takket være det stærke hold, de har opbygget, herunder Rookie. Holdet er lige bag Weibo Gaming kun bagud fordi Weibo Gaming har spillet en kamp mere. Victory Five er fire pladser efter denne sæsons leder af LNG Esports. De kvalificerer sig i øjeblikket til playoff-hændelsen efter uge 9 i marts. Holdet bliver nødt til at holde det momentum oppe i de næste fem uger.

Lige nu er Victory Five for første gang på vej mod slutspillet, da kun de ti bedste hold kvalificerer sig. Holdets valg af at skrive Rookie under på holdet spiller en afgørende rolle for deres succes. Desværre er Rookies tidligere hold Invictus Gaming ikke med på ranglisten til at gå til slutspillet i år. Muligvis på grund af tabet af en stærk spiller. Det er altid vigtigt at vinde sine kampe, selvom Rookie udkonkurrerede alle under den regulære split, kunne han ikke sikre, at de brillerer i playoffs, men du kan faktisk sikre dig, at du vinder alle dine kampe med ranked win boosting services.

Rookie selv er blevet den bedste i Victory Five's nye opstilling, idet han har fået dem til at vinde 11 ud af 18 kampe og har hjulpet holdet til at vinde fem ud af seks serier.

Som den eneste midtbanespiller på holdet har Rookie vist sig at være yderst værdifuld. Han har spillet i alle de kampe, som Victory Five har været med i denne sæson. Hans samlede sejrsprocent er 61,1 %, og han har spillet mest mod mesteren Victor i denne LPL-turnering. Rookies win rate med Victor er på 83,3% procent.

Er du interesseret i at lære om andre legendariske spillere?
Tjek vores artikler om hvad GOAT of League of Legends Faker laver og Bjergsens legendariske tilbagevenden til Mid-lane!

Rookies stærke mid-lane gameplay er ikke gået ubemærket hen. Han har fortjent sig selv titlen som Man of the Game i fem kampe ud af de seks, som Victory Five har spillet. I øjeblikket ligger han på andenpladsen sammen med fire andre spillere til LPL Spring 2022-sæsonens MVP-pris.

Rookie ser stærkere ud end nogensinde før, når han går ind i uge fem af LPL 2022-forårssæsonen, og sandsynligvis kan han bære hele holdet til en mægtig triumf efter ødelæggende nederlag i holdets tragiske fortid. Spørgsmålet er, om han kan holde sin win rate og være med til at trække Victory Five til tops i mesterskabet over for andre store hold som Royal Never Give Up og EDward Gaming?