Riot Vanguard: Om VALORANTs anti-chat-system

I det seneste årti har der været en stigning i konkurrencepræget onlinespil, hvor det er blevet en hobby for nogle og en karriere for andre. Da antallet af spillere stiger hvert år, har spiludviklerne svært ved at opretholde et fair miljø.

Denne artikel vil gennemgå alt, hvad du har brug for at vide om VALORANTs anti-cheat-system. Bliv ved med at læse til slutningen, da vi vil fortælle, hvordan du kan installere systemet.

Lad os komme i gang!

Hvorfor er der brug for avancerede anti-cheat-systemer i onlinespil?

Da snyd fortsat plager onlinespilindustrien, er det blevet ekstremt frustrerende at spille konkurrenceprægede spil. Ifølge nylige undersøgelser snyder omkring 30% af alle onlinespillere i et spil. Det er en enorm statistik efter alle standarder!

Spiludviklere tager aktive forholdsregler for at forhindre snydere i at få adgang til onlinekampe og spille mod ægte spillere. Men det lader til, at uanset hvad de gør, finder snyderne altid en måde at omgå det på.

For at forhindre snydere i at få adgang til VALORANT har Riot Games skabt deres eget anti-cheat-system, som ikke kun identificerer de spillere, der snyder i onlinespil, men også forhindrer dem i at forstyrre spillet.

Hvad er Riot Vanguard?

Riot Vanguard er et brugerdefineret anti-cheat-system skabt af udviklerne bag VALORANT. Det opretholder spillets integritet og er i øjeblikket det mest effektive program derude i den konkurrenceprægede spilverden.

Sammenlignet med andre anti-cheat-systemer er Riot Vanguard mere indgribende. Det får adgang til en spillers system på kernel-niveau og starter op med Windows.

Da Riot lancerede Vanguard, var der mange bekymringer blandt spillerne. Mange følte, at udviklerne indsamlede følsomme data gennem deres anti-cheat-system.

Nogle spillere påstod endda, at Riot brugte deres systemer til at mine kryptovalutaer.

Uanset hvilke rygter du har hørt om Vanguard, er det bedst at forstå, hvordan Riot's anti-cheat-system fungerer, så du kan gøre teorierne til skamme.

Hvordan fungerer Riot Game's Vanguard Anti-cheat System?

Vanguard anti-cheat-programmet bruger et AI-system, der altid kører i baggrunden. Selv om du ikke spiller VALORANT, forbliver anticheat-systemet forbundet til spillets servere, så det kan opdage mistænkelige aktiviteter eller snyd på dit system.

Det fantastiske ved Vanguard er, at det ikke kun hjælper med at opdage snydere, men også hjælper udviklerne med at opdage nye typer snyd og lære mere om dem.

AI-anti-cheat-systemet gør det muligt for Riot Games at følge med i de nyeste snydeteknikker og forbedre deres programmer til at bekæmpe dem.

Når Vanguard opdager mistænkelige aktiviteter, gennemgår det en bestemt protokol for at bekræfte, om spilleren snyder.

Når det er bekræftet, udelukker AI-antisnydesystemet enten spillerne midlertidigt i op til 180 dage (ifølge opdateringen fra juni 2022) eller permanent fra at spille.

Riot Games' Vanguard fungerer på kerneniveau. I stedet for at forbyde spilleren baseret på deres gamer tag, sætter det begrænsninger på spillerens hardware ID. Selv hvis spillerne opretter nye VALORANT-konti, vil de stadig ikke kunne spille spillet, hvis de er blevet taget i at snyde.

På grund af det høje konkurrenceniveau i spillet, kan du støde på spillere med avancerede færdigheder. Selvom det kan se ud, som om de snyder, spiller de i virkeligheden strategisk. Det kan være en god idé at overveje VALORANT boosting som en mulighed for at lære forskellige strategier og forbedre dine færdigheder i spillet.

Er Riot Games' Vanguard et kinesisk spionprogram?

Nogle spillere har udtrykt deres bekymring over, at Vanguard kræver privilegier på kernel-niveau. De mener, at adgangsniveauet er unødvendigt for at identificere snydere og forhindre dem i at spille VALORANT.

På grund af spillernes stigende bekymring besluttede Riot Games at løse problemerne med adgang på kernel-niveau. De sagde, at udviklerne havde designet anti-snydesystemet med spillets og pc'ens sikkerhed for øje.

Da Tencent, som ejer en stor del af Riot Games, er et kinesisk konglomerat, beskyldte nogle spillere udviklerne for at sprede et kinesisk spywareprogram. Indtil videre har der ikke været nogen rapporter, der understøtter disse bekymringer.

Til tider kan spillet blive sat på pause under en opdatering, hvilket kan påvirke gameplayet negativt. Det kan der være mange grunde til, så sørg for at tjekke vores guide til, hvordan du løser problemet.

Hvordan installerer man Riot Vanguard?

Da Vanguard er en del af spillet, behøver du ikke at installere det separat. Du skal blot oprette en Riot-konto og downloade spillet.

Anti-cheat-systemet kræver, at spillerne aktiverer "Secure Boot"-tilstand og TPM, før de starter spillet. For at gøre det skal du navigere til dit systems BIOS-indstillinger og aktivere dem under opstartsindstillingerne.

Afsluttende tanker - hav det sjovt og spil fair

Det er vigtigt for spillerne at forstå, at udviklerne skabte Vanguard for at sikre et miljø, hvor alle spillere kan have det sjovt og fordybe sig i det spændende gameplay, som VALORANT tilbyder.

Spillerne har fuld kontrol over deres spilsessioner. Hvis du føler, at anti-cheat-systemet er påtrængende og måske stjæler data, kan du suspendere din konto og udforske andre spil, der tilbyder lignende gameplay.