Reklles og KCORP kamp i den franske liga

Hvis du husker, i sidste sæson, var der et par forventede træk i Legends League European Championship 2021. Den væsentligste overførsel var meddelelsen om Star Bot Laner Martin "Rekkles" Larsson forlader G2.

Efter at få subbed af G2-esports søgte Rekkles en ny base i KCORP (Karmine Corp). Han vil begynde at konkurrere på LInds LIQUE Francaise de League (LFL), som vi synes har været en dristig, men udfordrende bevægelse.

Kan den svenske annonce bære gøre det samme i den franske liga som med sine lokale hold? Sæsonen før sidst forlod han sit langsigtede hold Fnatic for at spille for G2 esport, nu flyttede han meget hurtigt til den franske liga.

Rekkles mister sin første kamp spiller for KCORP

Rekkles betragtes som en af ​​de bedste spillere i Europa og er kaldet som "King of The North", der deltager i fire liga af legender verdensmesterskaber og vindende LEC titler. I 2018 placerede han endda 2nd, da han spillede med FNATIC.

Desværre, da han tiltrådte G2-esports, kunne holdet ikke kvalificere sig til verdens 2021 efter at have vist inkonsekvent indsatser under LEC. Det betød, at holdet endte med at komme fjerde i LEC 2021 sommer playoffs, som markerede første gang i Rekkle's karriere, som han savnede på en verdensmesterskabsstilling.

Vi tror, ​​at dette kan have brudt sit ego og førte til undergangen i sit første spil. Rekkles er en verdensberømt spiller i League of Legends Scene, og retmæssigt så.

At tage nogle tab kunne have tabt hans tillid og førte til en lidt svagere præstation i hans sidste par spil. I kampen mod Ibai's Koi-hold mistede Rekkles det stramme kamp ved to spil til en.

Hvis du vil være retfærdig på genkler, var det først sin kamp siden 2013, at han ikke spillede for et hold i LEC eller EU LCS.

start af 2022 sæsonen

Når du har tilsluttet KCORP, vil fans nu se genkler i en hvid og blå uniform. LFL-holdet indsendte et billede af Ex-LEC-afspilleren i en Karmine Corp Jersey og annoncerede rosterændringen på Twitter.

I den kommende LFL 2022 sæson, vil fellow spillere Lucas "Saken" Fayard og Lucas "Cabochard" Simon-Meslet spille Aside Reckels.

Selvom Karmine Corp er et af de bedste hold i LFL, ser det ud til, at Rekkles kæmper for at tilpasse sig forandringen. Det første spil i 2022-sæsonen holdet var en af ​​de første ryg i et stadion, og mængden elskede at kunne støtte deres yndlings landshold igen.

At være tilbage og wowing publikum er, hvad Karmine-gruppen savnede, men desværre gik det ikke som planlagt til gruppen.

Konklusion

Med en elendig ende til sidste sæson og en langsom start til årets ene, undrer vi os over, om Rekkles og KCORP kan gøre deres forfærdelige formue rundt. Hvis de holder deres handling sammen, er der en glimrende chance for, at de kan gøre deres position på ligaens holdninger rundt.

Gennemse vores lol smølf shoppe , og find din drøm konto hos os i dag!