Rekkles flytter til G2

Carl Martin Erik Larsson blev født på 20 th i september 1996. Han er en svensk professionel League of Legends Player og er mere kendt af navnet Rekler. Han har spillet for et par e-sportshold som fnatic, alliance og elementer. For nylig har Reklles besluttet, at det var tid til en ny udfordring og besluttede at ændre hold igen. Gruppen, han har valgt at repræsentere denne gang, er kendt som G2.

Bot Laner slutter sig til G2 efter at have brugt fem år med FNATIC. FNATIC og G2 har været de største rivaler gennem årene, men nu har Rekkles sammen med G2 i et forsøg på at vinde Summoner's World Cup i 2021. G2 har været på vej siden 2018 og tilføjelsen af ​​den svenske superstjerne deres hold er en tilføjelse, der helt sikkert styrker dem yderligere.

Rekkles blev bragt ind for at fylde tomrummet, der blev efterladt af den forlader Luka "Perkz" Perkovic. Perkz forlod for nylig G2 for at deltage i Cloud9. G2 nød mange succeser før Perkzs afgang, som f.eks. At vinde 2019 mid-sæsonmæssige invitationelle, nåede 2019 World Championship-finalen og vinde tre LEC-trofæer. Reklles betragtes som den eneste, der kan træde ind i disse sko og hjælpe G2 opretholde deres dominans over LEC.

Måden G2 nærmer sig League's Game of League er meget forskellig fra Rekkles 'gamle hold FNATIC. Mens FNATIC vedtager en mere seriøs tilgang til spillet, har G2 en langt mere afslappet og tilbagelænet holdning. De kan ofte blive fundet at grine på sig selv for fejl eller tab, mens FNATIC tager en mere højtidelig tilgang.

G2 virker også meget bedre under pres end FNATIC, ofte blomstrende i kaoset og vender tingene rundt. Med disse ting betragtes, skal genkler vender tilbage til sin aggressive tankegang og stil. Spillerne på G2-holdet er altid på jagt efter blod og skubber medlemmer af det modsatte hold for at lave fejl.

At være en af ​​de bedste bot laners rundt, Rekkles 'Play Style er en, der er afhængig af ham, der beskæftiger sig så meget skade som muligt. G2-holdet er centreret omkring denne ide. Dette giver mulighed for mere frihed til genkler, og han giver sikkert mulighed for at spille i et hold centreret omkring hans styrker. Han er dog en af ​​de bedste spillere til at spille League of Legends, og der er ingen tvivl om, at hans tilføjelse bringer et klart boost til G2.