Projekt F: Hvad vi ved indtil videre om Riot Games' nyeste satsning

Riot Games, udvikleren bag det utroligt populære MOBA-spil (Multiplayer Online Battle Arena) League of Legends, er berygtet for sin hemmelighedsfulde natur, når det kommer til kommende projekter. Et af disse mysterier, som har fascineret spilverdenen i et stykke tid nu, er Project F. Meget af projektet er stadig hemmeligt, men her er, hvad vi ved indtil videre.

Konceptet for Project F

Project F blev først annonceret under 10-års jubilæumsudgaven af Riot Pls, midt i afsløringen af flere andre spil fra Riot Games, såsom Legends of Runeterra, Teamfight Tactics Mobile og League of Legends: Wild Rift. På det tidspunkt blev Project F kun vist kort, og Riot Games undgik især enhver længere diskussion om det i deres annonceringsvideo.

I øjeblikket spekuleres der i, at Project F er et action-RPG (rollespil) med en multiplayer dungeon crawler-oplevelse i stil med spil som Diablo og Genshin Impact. Det ville være en ny genre for Riot Games at udforske og udvide League of Legends-universet endnu mere. Riot har beskrevet spillet som "et projekt, der udforsker mulighederne for at krydse Runeterras verden med dine venner".

Udvikling og udgivelsesdato

Hvad angår udviklingsstatus, har projektet været undervejs i næsten fire år. På trods af dette er der stadig ingen officiel udgivelsesdato, og spilfællesskabet har ikke modtaget nogen væsentlige officielle opdateringer om spillet. Når det er sagt, ved vi, at der stadig blev arbejdet på spillet i 2022, hvilket bekræfter, at Riot Games fortsætter med at investere ressourcer i projektet.

Gameplay i Project F

Selvom det er uklart, præcis hvordan gameplayet i Project F bliver, har der været spekulationer baseret på små hints og gaming-community'ets forventninger. Spillet forventes at indeholde grafik i topklasse, mens man udforsker de forskellige regioner i Runeterra. Et kort klip udgivet af Riot Games viste figurerne Blitzcrank og Ezreal i kamp mod mobs og antydede, at spillerne måske får mulighed for at vælge figurer fra League-universet og kaste sig ud i spillet med dem.

Hver mester eller karakter vil sandsynligvis have unikke evner og specialeffekter. Det vides også, at spillet vil indeholde forskellige klasser, potentielt opdelt på samme måde som MOBA-versionen, med Tanks, Mages, Fighters, Slayers og Controllers. Greg Street, tidligere EP for MMO-projektet hos Riot Games, har også nævnt, at der vil være raids, en funktion, der er almindelig i spil i samme genre.

Karakterer og regioner i Project F

De mestre, man så i teaseren, såsom Blitzcrank og Ezreal, forventes at dukke op i spillet. Derudover er det sandsynligt, at Riot vil inkludere nogle af de mest populære League-mestre som Lux, Akali, Yasuo og mange flere. Der er dog stadig ingen bekræftelse på, hvor mange og hvilke figurer der vil være med i spillet.

I betragtning af at League-universet er baseret på Runeterra, kan spillerne forvente at udforske forskellige regioner i Project F. Disse regioner inkluderer Bandle City, Bilgewater, Demacia, Ionia, Ixtal, Noxus, Piltover, Shadow Isles, Shurima, Targon, The Freljord og Zaun. The Void kan dog mangle, da det teknisk set er et utilgængeligt sted i League-universet, men hvem ved, måske bliver det implementeret som et særligt kort.

Som konklusion ser Project F ud til at blive en spændende tilføjelse til Riot Games' liste, der lover en ny måde at opleve League of Legends-universet på. Mens vi venter spændt på flere opdateringer om dette projekt, er én ting sikker: Riot Games fortsætter med at innovere og skubbe til grænserne i spilbranchen.

Ansvarsfraskrivelse

Disse oplysninger er opdaterede pr. juni 2023. For de seneste opdateringer skal du tjekke Riot Games' officielle meddelelser eller pålidelige kilder til spilnyheder.