Problemet med listen for 2022-vitalitiet

Team Vitality har bestemt planer om at tage LEC med storm, hvilket de har understreget med den officielle afsløring af deres holdopstilling for den kommende sæson. Mistanken var der baseret på lækager, som udløste en række rygter, og disse var tydeligvis forankret i sandheden.

Roster

Så hvem er dette superhold, som Team Vitality har formået at sammensætte? Bare hvis du ikke allerede har hørt nyheden, består det af Perkz, Alphari, Selfmade, Carzzy og Labrov.

Det er alle fantastiske spillere, men Alphari og Perkz, som netop er vendt tilbage fra sin succesfulde C9-rejse, har nok meget mere at bevise end de tre andre. Det er klart, at Team Vitality det ikke er for sjov, men det kan være, at det hele ikke bliver så godt som forventet.

Den store bekymring

Når man hører, at en række store navne bliver sat sammen, er den første tanke nok i retning af "modstanderne vil ikke vide, hvad der ramte dem." Men hvis G2 Esports' superhold fra 2021 var noget at gå efter, er det ikke altid tilfældet, selvom de formåede at finansiere succes for deres hold næste år.

G2's vending er ikke engang det første eksempel på dette problem, som man kan opdelebje i hype og personligheder.

Hype

Hype-toget er uden tvivl en af de største udfordringer i denne type miljøer. Du ved allerede, at fansene forventer dominerende præstationer fra et hold bestående af alle disse navne.

Desværre er det ikke alle, der er konditioneret til at håndtere den slags pres. Husk på, at selv med en forholdsvis god sæson, hvis et sådant hold ikke vinder absolut alt, bliver det ikke set som en succes i det hype-fyldte publikums øjne.

Hvad betyder det? Jo, for mange hold, der har befundet sig i denne situation, smuldrer de simpelthen under presset. Dermed ikke sagt, at Team Vitality ikke kan finde sig selv i det mindretal, der leverer varen og lidt til.

Personlighederne

Dette er nok den største del af bekymringen. Hvis en holddynamik er veletableret, er der trods alt ingen grund til, at holdet ikke kan slå sig ned, ryste den nervøsitet, som den offentlige hype skaber, af sig, slå sig sammen og lade kompetencerne tale.

Problemet her er, at det kræver personligheder, der passer godt sammen. En af udfordringerne med højt profilerede spillere er ofte en mangel på ydmyghed eller kammeratskab. Den fremherskende opfattelse er, at især Alphari og Perkz vil komme til at støde en del sammen.

Selfmade's navn er også blevet smidt i hatten, baseret på hvordan man mener, at han ser sig selv.LoL Smurf-konti er et populært valg for spillere, der leder efter en ny udfordring.

Tænk over det her. Selfmade og Perkz, der er henholdsvis jungle og mid, er nødt til at aktivere deres holdkammerater for at hele dette arrangement kan fungere. Desværre er juryen stadig ude om, i hvilket omfang det vil ske.

Der er ingen tvivl om, at hvis alle holdmedlemmerne kan sætte holdets bedste før sig selv, så burde deres evner føre dem til tops. Men hvor sandsynligt er det, at det vil ske?

Afsluttende bemærkninger

Team Vitality opbyggede helt sikkert forventning med den måde, hvorpå de forsinkede annonceringen, så meget at nogle fans blev underkuet.

Nu hvor katten er ude af sækken, kan denne enhed så fungere som en velsmurt maskine, eller vil hypen og de store personligheder forårsage en implosion?